evet xdrive ama kalkış ve yokuş haricinde 4 çeker olucağını sanmıyorum ama mesela audi var 2.0tdi a6 quattro değil önden çekişli aynı rampayı çıkarken ana yolda onun anlık verisi 14 ü geçmiyor bmw de 20 de oluyor. uzun yola gittiğimde araba 2000 km ydi ama düşse düşse 9.5 e düşer bu ara şehir içinde gaza nerdeyse yarım basmıyorum 9.5 ortalama trafiğede nadir giriyorum. kullanımla alakalı tahminimce.
edit: o 10 litreye aydın otobanın katkısı olabilir biraz çünkü 230 240 ortalama gittim ama öylede 10 litreye çıkmaz gerçi uzun yoldan sonra.(istanbul bodrum karadan)
doğrudur. ben şehir içinde 8 ortalama ile geziyorum. 7.1 ortalamayı ölçerken mersinden çıkarken sıfırlayarak çıkmıştım. İstanbul trafiği de aşikar tabi. çok yakması normal orada. uzunda fazla geldi ama bana.
M. The most powerful letter in the world.
tespit benim için de ne yazıkki yanlışbenim gibi ayağını gazdan çekmeyen hız düşkünü kullanıcılar için diesel elbetteki daha avantajlı, kaldı ki ben yılda 15 bin kim yapmışım 2 sene boyunca.. şehir dışında 5 lt ortalama gören ben şehir içi 335d'in yaktığı kadar yani 10.5 lt yakıyorum.. benim altıma benzinli verirseniz düşünün halimi..
![]()
ayrıca ankara-abant arasını +200'lerde 1.5 saat boyunca çekmeden tapagaz full depo ile 720km gidebilen ben, şehir içi 550-600km'yi zor görüyorum.. o yüzden şehir içi varyasyonları çok farklı.. öyle kolay hesaplanabilecek birşey değil..
diesel tork avantajı da sunuyor tüm bunların yanında.. ayrıca traktör sesinin çirkinliğine de katılmıyorum, denildiği gibi eskide kaldı.. alıştım artık ya da bilemiyorum![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şehir içinde kafama göre kullanarak yakıt umursamadan ortalama 8 litre yakıyorum. İstanbul için farklı olur elbette. İlk 8000 km ye kadar çok farklı tepkiler ve değerler yakaladım. Uzun yolda 10 litre yakmasına xdrive olmasının ve henüz 2000 km de olmasının etkisi var bence. Biraz daha yol yaptıkça motor normal değerlere ulaşsada yüksek hızlarda xdrive ın yakıta çok etkisi oluyor maalesef.
335 d candır(:
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Tespite katılmıyorum,
Arkadaşlar bahsetmiş ama bende söylemek isterim ki,
Dizeli 100 e aldıysan satarken 90 a,
Benzinliyi 80 e aldıysan satarsan 70 e satarsın... (Örnek olarak)
Bence benzinli araç ile dizeli karşılaştıracaksan,
bakım maliyetleri,
vergisel durumları,
ve arıza halinde çıkarabileceği masraflar, olarak incelemelisin...
O zaman anlarız dizel mi uygun benzinli mi...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
dizeli ile benzinlisi arasında muadil güçlerde ki motorlar fiyat farkı belirgin olmayan araçlarda dizel avantajlı ... bmw 320i vs 320d vb durumlar ...
fakat 1.4 tsi 160 lık passat yerine 20-30 bin TL fark verip 170 lik 2.0 tdi almak mantıksız bence ...
vergisi kaskosu bakımı 1.4 daha uygun olur ...
30 bin TL nin aylık getirisi de yaklaşık 180-200 TL bu rakam yakıt farkını karşılar sanırım ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)