Geçmiş olsun gerçekten mide bulandırıcı bir durum.. Bende merak ettim satılık ilanlarında indash takip edicem önümüzdeki günlerde :)
Printable View
Geçmiş olsun gerçekten mide bulandırıcı bir durum.. Bende merak ettim satılık ilanlarında indash takip edicem önümüzdeki günlerde :)
Gecmis olsun Emre.piyasadaki dukkanlarda orjinal cam yok.eger cikma orjinal bulamazsan servisten siparis et bence.ses sorunu olaniliyor orjinal olmayanlarda.
Geçmiş olsun
Geçmis olsun Allah beterinden korusun.
Geçmis olsun, orjinal teyp istersen bosda duruyor isine yararsa istanbulda istoç dan alabilirsin hasan da dukkandan.
Amerikan vatandaşi olsaydin hemen teypini çalan bulunurdu :(
Geçmiş olsun üzücü bir durum maalesef bu hırsızlardan nasıl nefret ediyorum anlatamam allah topunun belasını versin..
Çok geçmiş olsun, konunuzu okumuştum ama yazamamıştım yoğunluktan ta ki dün gece abimin Eosuna girene kadar, şerefsiz kelebekten kanırtıp patlatmış camı Rns510,parfüm,bozuk para, gözlük ve şekere çalmış herşeyi! Çok arttı bu sıralar... Tekrar geçmiş olsun.
Saygılar
sahibindeni kovalarsan teybini orda satışa koyabilirler başka türlü double yada indash türevi teypleri elden satmaları zor en azından arabana girenleri yakalamak istiyorsen bir yol olur..
Bizim şerefsiz güzel güzel soymuş arabayı, hayret çerçeveyi falan çalmamış.
Saygılar
geçmiş olsun artık garaj yoksa teyp takmakda haram oldu gibi bişey.güvenli bi sokak yok.hırsızlar çok rahat dolaşıyolar ortalıkta.bizim son 2 ayda 2 kez iş yerine girdiler.hala yakalanıcaklar.
çok geçmiş olsun kimsenin başına gelmesin böle şeyler ya
geçmiş olsun bizimde başımıza geldi malesef bayrampaşada, golf'ün ön sağ camı kırıp navigasyonlu teyibimizi çaldılar sabah 6 sularında, bunların acısı kat kat çıkacaktır elbet.