Gecmis olsun serefsizler ya.
Printable View
Gecmis olsun serefsizler ya.
Yillar once Gumussuyu askeriye onunde tum muzik sistemim calinmisti. O gun bugun hic sistem yaptirmadim .. Cok gecmis olsun. Umarim bulunur diyecegimde imkansiz gibi birsey heralde.
Gecmis olsun knka
geçmiş olsun kanka kaskodan orjınal teybını alırsın dıye dusnuyorum sonucta kasko hırsızlık olaylarını kapsıyor ;)
sigortadaki abla 2004 civic camlarını sipariş etmiş.Allahtan akşam camcıya kendim gidip yarın camların geliş saatini kontrol ettim.tabi abi işi bildiği için senin camlar yanlış dedi ilk şok..istanbulda aramadığımız camcı kalmadı ikinci şok :)
yarın arabayı tuzlaya götürüp garaja çekicem..çünkü camcı arkadaş min 1 hafta 10 günden bahsediyor...tanıdığı çıkma cam satan biyer olan varmı?
Geçmiş olsun rüyanızda görmeniz çok ilginç olmuş
Geçmiş olsun emre abi..
cok gecmis olsun...
geçmiş olsun :( üzücü durum
geçmiş olsun canını sıkma camı aynı diğer markalardan takarsan dikkat cekmez
farklı şeylerde olabilir ındashla bitti dua et bence
beyin fırtınası yaptımda...acaba o şerefiz bu tarz sitelere üye olup böyle konuların açılmasını bekliyormudur?
geçmiş olsun abi..
Öncelikle geçmiş olsun neden orjinal teybini satın alıcaksın kasko bunu karşılamak zorunda çünkü teybin arabanın orjinal parçası sonuçta .indash poliçende ekli değil ise orjinal teybin kenarda oldugu halde sonucta teybin calındı kasko indashın calındıgını nerden bilicek orjinal teyibin dursa bile kaskondan tekrar bi teyip alabilirsin . Bu arada ne çok teyp dedim :)
emre geçmiş olsun.çok üzücü bir durum.Allah belalarını versin:ofk:
qeçmis olsun allahtan bulsunlar...