Para iadesini alırken birşeyler imzalatmak isterlerse dikkatlice okuyun. Bir kaç avukattan para iadesi yapılırken birşeyler imzalatılıp oradan yola çıkarak karşı dava açıldıgını duydum
Printable View
ben aldım 1200 lıra ama 100 lıra kestıler :(
garantiden 3 tane kredi çektim. Kendim de bankacıyım ama aldıkları masrafları internet bankacılığından vs göremiyorum. Bir arkadaş vardı banka personeli. O görürse bilgi verebilir mi rica etsem.
Yahu nası alacağız buy dosya masrafı yazan kağıtları.
Adamlar kağıt başına 70 lira istiyorlar yok mu yardımcı olabilecek garanti yada ing bank ?
Bir bankanın hukuk işlerini yürütüyoruz, şuan tüketici mahkemelerinden dosya masrafı adı altında alınan masrafların iadesi için sürekli dava geliyor elimize. Bilirkişi raporları sürekli banka aleyhine veriliyor, yaptığım iş dolayısıyla size sadece iade edilmeyen masrafları yazayım. Hayat sigortası- zorunlu değil-faydalı, sigorta poliçesi zorunlu değil faydalı bu iki kalem adı altında alınan masrafları mahkemeye de başvursanız iade alamıyorsunuz.
Karşı dava meselesine gelince, tüketiciye sözleşme öncesi bilgi formu ile bilgi verilip, kredi kullanan kişinin sözleşmenin vergiler ve masraflar başlıklı ilgili maddesinde her türlü vergi ve resimleri ödemeyi kabul ve taahhüt ettiğine dair imzası varsa bu halde bankalar kaybettikleri davalara karşı dava yoluna gitmektedir.
başvurular için bu ay sonu sonmuş diye birşey duydum, bu ay itibariyle olan başvurular geçersiz olacakmış ?
ee bu ay sonu son bu ay yapılanlar geçersiz ? :D değişik olmuş :)
Beni de bugun avukatlar aradı adınıza mahkeme acalım, siz sadece paranızı alırısnız dediler. Abukat masrafı vss yok deidler
kredi kartlarında bu ay sonmuymus bu ücret talebi??
baskıları bizi yıldıramazzz :D
bu belge için alınan 70 lira yasal mı? Bunun iadesi yapılabiliyor mu?
Sabah 10:07 gibi 03123101183 numara cebimi aradı kredi dosya masrafı iade işlemleri için 1 e basın dedi kapadım. :D