Ben 2012 yilinda ing den cektigim 2 farkli kredinin dosya masrafini 3-4 ay sonra bankadan tahsil ettim.
Bi sikinti cikmadi
Printable View
Ben 2012 yilinda ing den cektigim 2 farkli kredinin dosya masrafini 3-4 ay sonra bankadan tahsil ettim.
Bi sikinti cikmadi
Finans bankası genel müdürlüğüne iadeli taahhütlü posta gönderiyorsun ama göndermeden önce ben tükeciti hakem heyetine gittim 500 tl idi dosya masrafım oradan bir belge doldurduk ve onu finans bank genel müdürlüğününe gönderdik yanlış hatırlamıyorsun 15 mi 30 gün mü ne süresi vardı. E tabi bankadan da cevap gelmeyince posta bize geri geldi bizde onu tekrar tüketici hakem heyetine götürdük dava açıldı takriben 4.5 ay sonra zarf geldi işte davayı kazandınız para alabilirsiniz gibilerinden. Bende bana gelen posta ile herhangi bir finansbankasına gittim paramı aldım :)
gittim bankaya bende akbanka bilgileri geçilmemiş sözde daha evrağın bir tanesi zaten akbanka gidiyor direk yani. Müracaatta bulunduk bakalım 15 gün itiraz etme süresi varmış neler yaşayacağız bankayla.
Geçen ay ziraate gidip bi dilekçe doldurdum bende bununla alakalı bakalım ne zaman sonuçlanacak.3 ayı buluyor dedi bankadaki çalışan.