Değişmediyse devam ediyor ;)
Printable View
Garanti bankasi artik her dekont icin 70tl yerine 5tl almaya baslamis.
Istihbarat ucretlerini geri alabiliyor muyuz peki?
Cekilen kredinin dosya masrafını da bankadan bunu öğrenmek için aldığınız evrakların parasını da iade alabiliyorsunuz arkadaslar.
Bursa da olanlar için yardımcı olabilirim
nişanlım bu işi yapıyor
Bende 2011 de cektigim kredi masrafinin iadesi icin basvuracagim. Elimde odeme plani var, bununla basvurabiliyo muyuz? Yoksa illa dekont vs felan mi gerekiyor bankadan? ING Bank bu dekont icin ne kadar aliyor? Bilen var midir?
hakem heyetleri dosyalarla dolu sonuçlar en erken 6 ay 1 senede çıkıyormuş.
ben başvuralı 7ayı geçti hala ses seda yok
arkadaşlar yüksek miktarda dosya ücretleri geri iadesi gibi durumlarda banka iade etmeyip karşı dava açabiliyor ve %99 kazanıyor ve bir de dava dolayısıyla sizde para ödemek zorunda kalıyorsunuz dikkatli olun bankacıyım kendi bankamda çok denk geliyorum bu gibi durumlara
Kardesim ilk olarak şunu söyleyeyim Adana da avukatlık yapıyorum kendi büromda bu işlerlede uğrasıyorum , Adana barosunda tüketici gakları komisyon üyesiyim başvurularınızın sonucu ancak gelir çünkü komisyonlarındaki yığılma çok fazla olduğundan dolayı kararlar tahmini 7-8 ayı buluyor belki daha fazla Adana da böyle diğer şehirlerdede keza böyle bu durum ondan dolayı kararın gelmesini bekliceksin , geldiği zamanda icra takibine koyup avukat aracılığıyla paranı alıcaksın .danışmak istediğin birley olursa yardımcı olurum.
Merhabalar ilk olarak şunu belirtmek isterim , sitedeki kişilere durumu yanlş aksettiriyosunuz.Bu yazımı yanlış anlamanızı istemem .bankaların aldığı para tüketici kanununa göre haksız ve kötüniyetli , bankalar bu paraları işleterek kendilerine kazanç sağlıyorlar.Bu nedenle tükertciler mağdur duruma düşüyor.Bankalar dava açsa bile mahkemeden çıkan bilirkişi raporlarının çoğu tüketici lehine çıkıyor.istisna olarak bankalar ne yapıyor tüketiciyi arayarak korkutarak bilmediklerinden tüketicinin haberi olmadan adına hesap açıp parayı onun hesabına yatırıyor sonrada tekrardan hesap işletim ücreti keserek ödemiş oluyor bu durum haksız ve hakkaniyete uygun değil ,şu ana kadar birçok tüketici mahkemesi duruşmasına girsim hala giriyorum hiç bir sıkıntı olmadı açıkcası tüketici acısından,ya yanlş yönlendirmeden dolayı dava kaybedilmiştir veyahut yanlş işlemden dolayıdır
Unutmadan arkdaşlar kredilerle ilgili dosya masrafları kredi kartı aidatlarının hepsi alınıyor. Adana mersin istanbul antalyada konyada size yardımcı olabilir...
Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, kredilerden alınan masraf ve komisyonların iadesine ilişkin, "Hemen hemen aldığımız komisyonların tamamını geri veriyoruz. Hatta şöyle bir karar aldık, artık mahkemeye gitmesine gerek yok. Talep etsin. Zaten kaybediyoruz, bürokrasiyi de kaldıralım aradan bunu ödeyelim dedik. Bunu talep edilince bir daha mahkeme kararı olmaksızın geri veriyoruz" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28175022.asp
Banada 3 tane sonuç geldı.FAkat garanti ve hsbc kararların kendılerıne ulaşmadığını soyluyor.Akbank ise ulaştığını soyledi.Sonuç çıkalı 1,5 ay olmasına ragmen hiçbirsey yapamadım.Su asamada ne yapmam gerekiyor?Bildiiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bende dün bankaya gittim.50.000tl almıştım ticari olarak ama ticari kredilerin iadesi yokmuş.Bunun yanında şerefsiz garanti bankası dekont için 70tl istiyor
Umarım ziraat bankasının yaptığını diğerleride yapar insanları mahkemelerde süründürmezler. Zaten bunu ilk hangi özel banka yaparsa artık bankamı o belliycem.Bence çokta sempati toplar
öle yada böle bütün bankaların hepsi soyguncu hepsini ta...................
sımdıye kadar 4 tane kredı cektım hepsıne gıttım tek tek meger benımkıler hepsı dosya masrafsızmıs spor gastesi
şuan hala ödediğim kredininde masrafını alabiliyormuyum