erdem325 Nickli Üyeden Alıntı
şu an evde 3 araba var
1. peder beyin 73 diesel mercedes i..
babamın arabaya ilgisi eşşoğlueşşeğe binmek gibi nerdeyse :D
tecavüz edercesine biner..
hiç bir bozuk yolda yavaşlamaz, kasisler onun için düz yol..
kurban bayramında arabanın bagajına devasa büyüklükte bir tosunu, kesilip parçalanınca doldurup giden bi adam.. hatta o gün yer çamurdu ve arabanın arkası o kadar yüklenmişti ki araba dönebilsin diye bikaç kişi kaputuna oturmuştu :D
arabanın bagajı, arka koltukları paspas kısmı dahil tavana kadar fayans doldurup eve taşımışlığı vardır.. tabi exhaust yeri öpe öpe :D
ama arabaya yaptığı en büyük yüklenmesi, yanlış hatırlamıyorsa 11ton ağırlığa sahip 70küsür model mack TIR ı arabanın arkasına bağlayıp çekerek vurdurmasıydı :D
yeminle almanlar bu w115 leri acayip sağlam yapmışlar.. adamın hertürlü enteresan tecavüzlerine 1991 den beridir katlanıyor :D 14 kişi artı bagaj pikniğe gitmek dahil :D
2. araba kardeşimin 89 golf2 si..
o arabasına tertemiz biner, her fırsatta arabasını yıkar cilalar vs..
sigara içirmez kesinlikle..
maksimum 3 kişi biner onun arabasına..
zaten bagaj tamamen bass kabini, arabada ne yedek lastik ne kriko :D
sadece ben hurdacılara vs gidince içinde bi ton malzemeyle dönerim, sora veryansın küfürün bini bir para :D
benim araba yatışlarda olduğundan onun arabayı kullanıyorum hep işim oldukça, o yüzden saygılı davranmaya özen gösteriyorum karakterim elverdikçe :D
3. de benim araba :D 85 golf2 16v gti..
arabayı sorunlu satın aldık proje arabası diye..
istanbuldan çekiciyle geldi, 8 aydır falanda otoparkta yatıyor..
pek kendi aabama binmek nasi olmadı henüz :D
sadece birkaç iş için sanayiye falan babam tarafından hunharca çekilerek götürülmüşlüğüm var o kadar :D
bu yaz nasipse projeyi bitirip eşşeğe biner gibi binicem inş :D