valla ne yiyip içiosam çöplerini genelde arka tarafta biriktiriyorumsonra kökten bi temizlik bi süre kıyamıyorum sonra bi bakmışım arka taraf gene çöplük
![]()
valla ne yiyip içiosam çöplerini genelde arka tarafta biriktiriyorumsonra kökten bi temizlik bi süre kıyamıyorum sonra bi bakmışım arka taraf gene çöplük
![]()
Arabayi ilk aldiğim zaman cok titiz oluyorum sigara içirmem yemek vs asla olmaz
Ama zaman geçtikce insanlarda değişişyor vur patlasin cal oynasin temizlikten temizliğe 20 bira şişesi olmadi mi temizlemiyorum arabayi haha![]()
Bir ara şarap kadehi bulunduruyordum torpidoda beze sarılı vaziyette
Sanayideysem parça almaya giderim. Esnafa lazım olur ise hiç düşünmeden veririm anahtarı. Bagajından ayda bir kutu malzeme boşaltıyorum evin bodrumuna yine dolu yine dolu
Sigara içilir, (yeni döşemeler yapılınca içilmeyecek) aksiyona girilir vs vs dağ bayır her yere vururum...
Heee bir de en sevdiğim yanı annem dahil 5 bayan toplanıp güne gidiyorlar![]()
![]()
![]()
Bazen haftaiçi, genellikle haftasonu kullanıyorum. Elimden geldiğince temiz tutuyorum. Bazen 2 hafta yıkanmadığı da oluyor hani![]()
Sevgilimi alıp yemege gidiyorum, annemi alışverişe götürüyorum, kardesimi okula bırakıyorum, babamı işten alıyorum. Lafın kısası tam anlamıyla günlük kullaniyorum. Ama her zaman tertemiz çiçek gibisigara içen 5 dk dışarda durup öyle biner, kötü kokuya hic tahammülüm olmaaaz.
Real Cars, Real Roads.
Modifiyeli sayılmaz amaa şuan kullandığımız aracı ticari amaçlı kullanıyoruz.
Bırakın pizza vs. hasta bir çocuk tarafından sırasıyla;
Hapşuruk(tazyikli)
Kusmak
ve daha niceleri diyorum...
20 Kilometre tapagaz götürdüm gidecekleri yere inince hepsini tekrarladı![]()
Uploaded with ImageShack.us
sigara alkol kola ve döküldüğü an koltuklara leke bırakabilicek hiç bişey içmem içirmem 2 günde bir kesin yıkarım ufaktan cila atarım 3 kişi çok nadir binerim eğer 3 kişi biniceksek kangoo'yla giderim bagaja bişey konulmasını sevmem temizlik malzemeleri durur sürekli kısaca sadece ben binerim![]()
ben valla cart curt sürte sürte gidiyorum 13' jantlarımlabagaja bass kabini orjinal plakalar ve antifreeze şişesi dışında hırka koyacak yer yok ef hb in bagajı kücük ***** arka koltukta montum oluyo genelde halılar paspaslar leş gibi yaklaşık 1 aydır arabayı yıkamıyorum bile
REAL MEN USE THREE PEDALS!
işten kaçmaz kocaoğlan, düzceden dudulluya ahşap kaplama taşıdığım günleri bilirimbuda fındık sezonundan
![]()
Uploaded with ImageShack.us
bbm pin :2B244451
hafta içi kullanmam şehir içine eşşek niyetine suzukiyi kullanırım,
hafta sonu ise yıkar cilalar sonra gazlar pazar gecesi yerine koyarım![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Bi arkadasim arabada portakal mandalina yiyip kabuklarini kapi ceplerine dolduruyordu,esans niyetineBunu yapanin mahallede kotuna kolonya dokup yakip yaniyorum diye teyzelerin arasinda mahallede kosmusluguda var
![]()
![]()
Ben haftasonu binerim sadece bagajda ve torpidoda hiçbirşey bulundurmam sesten nefret ederim şimdi birde çadır aldım hafta sonu temizlerim binerim aksam yine siler cilasını atar çadırını çekerim taki bidaki haftaya kadar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)