Şuan ki gc8 imde tavanda 6 7 sene önce eniştemle bauhaustan aldığımız kocaman suntayı taşıdık millet nasıl bakıyordu küfür edercesine4 ay öncede babam annem ben çatalcada aracı tıka basa suyla doldurup annemin serada beğendiği çiçeklerden alıp eve geldik
ne tavanda problem var nede amortisörlerde içide pırıl pırıl
![]()
ben passatla komple ev taşıdım
ama içi için çok titizimdir çamurlu binemezler yada gazete sererim yerlere babam ve 1 arkadaşım dışında kimse direksyona geçemez..
arka cam kolları sökük vaziyette açmasınlar diye fena ayar oluyorum
elimden geldiğince dışı hep tiril tirildir yagmur yagsa bile temizlerim temiz temiz kirlensin
bagajimda hep 1 adet malzeme kasam yakşasık 70 kg 1 adet takım çantası 30 kg 1 adet mazot bidonu ne olur ne olmaz ve 100 litre kadar bir bass kutum mevcut hepsi nizami şekilde durur
sigara içilir bende içerim düzgün içildikten sonra sorun yok içeçek sadece dururken içilir
sol kapı cebinde 2 adet bez göğüslük parlatıcı ve arac koku spreyi mevcut göğüslük üzerinde 1 adet glade kavun ve güneş gözlüğü fix
torpido mahşer alanı gibidir hepbirtek parfümüm düzgün durur
![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Öğrenci evi taşıdım. Kendi evimi taşıdım. Çeyiz taşıdım. Bauhaus, Praktiker'den demonte mobilyalar taşıdım. Öyle yük yükledim ki içeride nefes almaya yer kalmamıştı. Halen daha günlük işim icabı kullanıyorum. Hızlı VAN.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bagajın alabildiğince çuvallarla moloz taşımıştım 5 paket lambiri taşımıştım tıka basa fayans çimento gene bagajın alabildiği kadar kömür gene alabildiği kadar tuğla he bi arada alabildiğine arkadaşlarımı tıkmıştım içine kişi sayısı hatırlamıyorum ama her çukurda bi ah sesiyle bi oh sesi geliyordu![]()
Ben de evin yarısını arabayla taşıdım bu yaz, kırılacak eşyalar, ufak tefek minderler falan derken bagaj + arka + ön yolcu tarafı iptaldi, kol dayamada bile kolu değdirecek yer yoktu![]()
Ama kuzenin Clio 3 varken o arabanın çektiğini hiçbi araba çekmemiştir sülalede, her gün yaz sıcağında tavanında bot, içinde 4-5 kişi + köpek tekneye taşınıyorduk
Aynı şeyi dicektim![]()
parasını verdiğim malın zevklerime, ihtiyaçlarıma cevap vermesi gerekir.. Sigara içerim, yemek yerim, alkol alırım, arka koltukta takılırım. Tek kapı araçtan kalma arka tarafı çöp yeri yapma alışkanlığımı hiç bozmam![]()
.
Gavur mali gibi esya cekiyorum(Normal bi arac deil kabul)
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
okadar yapıyorum ediyorum, gece denemeye çıktığım araçla bide dağ taş geziyorum, ikisini bir arada yapabilen tek üğe benim herhalde
Bu arada, benim arabada sigara içilir, yemek yenir, kahve, çay içilir, mantı partisi bile verilir.
Umurumda değil.
Diyelim ki kahve döküldü. Ya da bir tencere mantı döküldü. Bütün panelleri, halıyı, ne varsa sökerim, tertemiz yapar takarım.
Bir kere yaşıyoruz. Kendimi durduracak değilim.
Sigara yasak (sağlık ve kişisel problem) Gerisinde herşey serbest.He birde koltuğa ayakkabıyla basmak yasak.Yemek falan sınır yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)