çok sövdüm çooook. uzunu yakıp arkalarına geçiyorum genelde
Printable View
çok sövdüm çooook. uzunu yakıp arkalarına geçiyorum genelde
merceksiz fara xenon takan hafif ticarilere yada farları yüksekte duranların taktıkları özellikle jukeların koskocaman farına takanlar ve ozellikle motora takanlara ayar oluyorm göz möz bırakmıyolar ne karşıdan ne aynadan
Akşamları bildiğin arkada uzunları açmış gibi duruyor hep, çok rahatsız edici bir durum.
Hatta hafta sonu bir ef kasa Civic'te bundan vardı, arkasına geçip uzunlarla biraz yolculuk yapınca da ben ne yaptım ki oluyor.
Kıstas belli, kendin için istemediğin bir şeyi başkasına da yapmayacaksın.
ne ayarı? yüksekli ayarımı ? onu aşın artık, o zaten düzgün olacak, yok artık.
kimse gelip birşey demedi, kimse rahatsız olmadı ?
arkadaşlar kendinizi kandırıyorsunuz..
ne yapmaları lazım? direk surata küfür? bilimum el kol hareketi?
camdan bacak çıkarma? üzerine kırma? korna? odunla kovalama?
hangisi sizi ikna eder?
Aslinda saydirarak rahatlama sebebi. Tum sIkInti stress gidiyor
Uzunu cakiyorum gozumu alirsa yavsaklara.
Benim aracta mercek var ama sari ampul orjinali.buna ragmen xenon takmiyorum zaten mercegide uygun degil xenona.ama millet patir patir takiyor sirf sekil olsun diye degilse bende picim
xenonları sokup
bosh 90 plus taktım sanki daha iyi aydınlatıyor artık
birde nette hep night breaker plus tavsiye edilmiş
Şimdi bir düzgün xenon var merceklisi 1500-200 civarı normali 150-250 arası idi en son, bir de mavi yanan çakma xenon'lar var ki onu takanlar yağmur çamurda ne yapıyorlar hiç bir fikrim yok.
Ankara'da EGO otobüsünde bile görmüşlüğüm var. En fazla arka sislerimi açarım görünce fazlası için muhattap olmaya değmez bence.
Resmini çekip şikayet edebileceğimiz bir yer varsa bir arşiv hazırlıyım :)
Aslında polisler biraz uyanıklık yapsalar da bunlar için de ceza kesseler. En azından bize yararı olan bir ceza yazmış olurlar.
mercek olmayan farda kaynak makinası gibi..birde sis olmadığı halde arka sisleri yakıp dolaşan ergenler var.
osram nightbreker plus 10 numara 5 yildiz!
halojende en iyisi osram night breaker ve philips extreme power.. extrem power bir tık daha iyi unutmamak lazım ama bunlar performans ampülleri olduğu için ömürleri fazla uzun olmuyor yada hor kullanıma gelmiyor. yinede bir xenonun yerini tutmuyor aydınlatmada oda ayrı mesele tabi.
Ön sisleri yakarak dolaşmakta ergen işi geliyor bana, hatta birde gece trafikte farlarını kapatıp sadece sislerini yakarak gezenler var ki en çok onlara sövüyorum.
Gerçekten sis olması dışında, ön sislerimi bile tek bir durumda kullanıyorum. Oda, trafiğin olmadığı etrafta aydınlatma direği olmayan bir yerden yavaş geçeceksem ve etrafta insanlar varsa far ışığı yüzlerine vurup rahatsız etmesin diye o bölgeden geçene kadar farları kapatıp sisleri yakıyorum bölgeyi geçer geçmez hemen normal far aydınlatmasına dönüyorum. Özellikle okulda ben ve tanıdığım kişiler böyle yapıyoruz çok ta iyi oluyor gibi..
Kaç kişiden duydum iyiki farları söndürüp sisle geliyorsunuz şuraya diye, eskiden farlar gözümüzü s..iyordu diyorlar :D