Yok artık ya. :)
Printable View
100 watt ampulu direk orjinal tesisatla yakan adama herşey müstehak
yakında iç aydınlatmayada xenon takarlar kesin :D adam tepe ışığını bir açıcak arka fonda bir huşu sordum sarı çiçeğe :D
ehaueahea bi an düşündümde tavan lambamın xenon olduğunu :D Ama apaçiliğe gerek yok mercekli yaptırırım yaptırırsamda :hahaha:
http://resim.donanimhaber.com/upfile...29F9A24CFA.jpg
Alanya'da da bi Punto'da yapmışlar, başıma geldi görmez olaydım :D Işıklardan kalkamadım resmen dondum tavşan gibi..
Giyilen kıyafet olması gerektiği gibi olursa (montunda reflektör vs), farları düzgün yanarsa bence çokta gerekli değil.. Günümüz racing lerinde xenon ile geliyor gerçi motorsikletler, olsa da olur olmasa da yani bence
elektrik tesisatları yanar inşallah..
hahaha
Ben geçen yaz motoruma Xenon takmıştım. Farın yarısını da siyah bir folyo ile kapatıp göz almasını engellemeye çalışmıştım.Aydınlatma ve fark edilme çok ciddi şekilde artmıştı. Ama hep kısa mesafelerde kullandığımdan ve sık sık stop edip çalıştırdığımdan belkide voltaj yetersizliğinden bir süre sonra bozuldu xenon kiti. Sonra tekrar eski halojen haline döndüm. Kısmetse bir sonraki motorumun farına bir mercek takıp o şekilde xenon takacağım..
motorsiklette farın dış plastiğini değiştiriyorlar içine mercek takıyorlar birde motorsikletler için olan suya çamura karşı dayanıklı slim balast denilen ince balastlı xenonlar var onlardan takıyorlar motorsiklet forumlarında yapanlar var bir forumda zat 150 ye yapmışlardı dıy bölümünde fotoğraflarını adım adım çekip koymuşlardı güzel olmuşdu.
Beyaz ışığa doğru ilerlemeyin!
Uzaylılar tarafından kaçırıldıklarını filan zannedebilirler demedi demeyin.
Tabi bu reklam amaçlıdır muhtemelen.
H7r diye adlandırılan xenon ampuller için ne düşünüyorsunuz. Yabancı birçok forumda göz almadığına dair ortak kanıya varılmış.
Benim uyuz olduğum konuda amerikan parklar açık ama farlar kapalı xenon sisleri yakıp gezmek!
Ya bunu yapmayan araba yok tamamen şahin doğan civic işi oldu burdan yapanlara sesleniyorum,şu modadan kurtulun artık!
Hep şu apaçilerin aldığı heryeri macun içinde 95-2000 civicler yüzünden oluyor bunlar ve uyuz oluyorum.
Gecen hafta muayeneye girdim gecmeyecegini dusunerek ama vakit kalmamıstı sokturmeye, yıllardır elektrikçim olan arkadasımda gerek yok bu orijinal dedi hadi lenn demistim.. Gel gor ki araba merceksiz olarak gecti muayeneden...otomatik yukseklık ve far yıkama var ama mercek yok.. Fırsat olursa ben taktırıcam artık...