Bu aracı bugün imeste önden kaza yapmıs bi şekilde cekicinin üstünde gördüm geçmiş olsun sahibine.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19042146/detay
Bu aracı bugün imeste önden kaza yapmıs bi şekilde cekicinin üstünde gördüm geçmiş olsun sahibine.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19042146/detay
'' en iyisi ben değilim ama benden iyisi yok ''
José Mourinho
Geçmiş olsun orası ayrıda ben mi anlamadım konu çok saçma geldi ?
testi lafları edilmesinde gene.
IN BOOST WE TRUST
yaptığın yanlış...
Bu konunun bize ne yararı oldu?
Bu konunun açılması ne derece gerekli?
Öyle değildir kesin de, diyelim ki o integra bu integra değil ve bu adam bu muhabbetten dolayı kazalı damgası yedi, bunun sorumluluğunu kim alır?
Bu şekilde konular çok açıldı, hep tatsız bitti.
naptık arkadaşlar yanlışımız nedir ? Kazanın yapılmasından haz duymuş gibi bi izlenimimiz mi var ?
José Mourinho
yaw tamam da ya bu araba ise. Dünya kadar adam burada araba arıyor. Bİlinmesinde ne sakınca var. Ne ilk ne de son kaza yapan integra.
IN BOOST WE TRUST
Araç bu araç emin olmadan hareket edilmedi. Art niyetli yaklaşan arkadaşlar icin konu umarım kapanır icleri rahat eder. Hee bu arada ne gördüğün değil nasıl baktığın önemli![]()
José Mourinho
kazalı, taklalı araçları boyasız hatasız satmaya çalışanlar yüzünden bence gayet güzel bir konu
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
yahu burası tramer sitesi mi ? kazalı araç sitesi mi yoksa wreckedexotics mi ?
carsi karisir birazdan
Yaw araba alırken buraya konu açıp arabanın seceresini isterken sıkıntı yokta şu araba kaza yapmış dendiğinde neden problem yapıosunuz arkadaş. Adminler var gereksiz gördükleri zaman konuyu silerler. Size ne yaw admin misiniz site sahibi misiniz.
IN BOOST WE TRUST
pardon....
Neden bu kadar rahatsız etti arkadaşları bende anlamadım oysa sitede integra sorgulama diye bi çok konu acılmış.
José Mourinho
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)