Sınava girenlerden bitek ben hiç çalışmadan çok kolaydı diyorum ve bitek süre bana yetmiş herhalde![]()
türkçede kolay ama çok uzundu soruları onun yüzünden fen bilimlerine vakit ayıramdım sosyal bilimleride zorlamadı coğrafya falan kolaydı sınavda verilen kalemler biz de kalıyo dimi bana bişey sölemediler aldım kalemleri çıktım arabaya yürürken bir görevli elinde kalemler le yanımdan geçtide çelişkiye düştüm![]()
Türkçeye uzun diyenler geçen sene girmemiş galiba
Herhangi bir tvde çıkarsa buraya yazarsanız bizde bakalım.
Edit: o smiley sorusu neydi ya öyle 50 kere okudum bütün şıklar doğru
en son günümüzde işlev değişikliğini uğramış denilen şıkkı işaretledim.Ama parçada oda var.şaşırma için kullanılsın diye yapılmış derken parça sonunda mutluluk için yazıyor.
5500'e dayayıp bütün soruları yaptım. Süre yetmedi. 20dk daha olaydı o lanet matematik sorusunu çözerdim hee...
Bende öylesine bir girdim çalışan arkadaşlar için en azndan hazırlanan arkadaşlar için bence çok kolay sorulardı.Sosyal bilimlerin bu kadar basit olmasına şaşırdım.Mat orta düzeydi. Türkçede kolay ama ciddi zaman harcattı.
Umarım herkes istediği yere yerleşir başarılar tüm arkadaşlara.
Hayatım boyunca hep süre yetmedi demek istemişimdir ama tam tersine erkenden bitiriyorum![]()
Sınav soruları açıklanmadı mı ya ? Geziniyorum bulamadım. Merak ettim bakalım nasılmış
edit aha buldumtrt haberde veriyorlar
![]()
YGS 2013
burdan bakabilirsiniz başını kaçıranlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)