User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Km düşürme hakkında

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle araç alıp kilometresini düşürenin ettiği kar boğazında kalsın. Bu cihazlarla milletin kul hakkına gireni de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Nasıl olsa çıkar bir taraflarından. İşyerinde daha önce ikinci el olarak araç alıpda kahrolan müşteri sayısı oldukça fazla. Siz siz olun araçların tramer kayıtlarına , muayene istasyonu kayıtlarına ve her ne olursa olsun yetkili servis kayıtlarında kilometrenin düzenli akışına bakın.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatayı satıcıda aramamak gerekir.
    Km düşürmek öncelikle hiledir, sahtekarlıktır, kul hakkıdır, günahtır.
    Ancak malı ortada rezil eden alıcı unsuru unutulmamalı.
    hiç boyasız güneş yanığı olan arabanın fazla para ettiği bir ülkeyiz biz.
    yada ne olursa olsun km düşük araç iyidir yeğen mantığı ile salak bir milletiz biz.
    aracın a harfinden anlamadan prof. kesilen insan grubuyuz biz.
    bugun araç ararken dikkat ediyorum da 5 sene evvel bir e46 fiyatını aklıma getirip emsalen yola çıkıyorum bir e 46 bmw 20000 tl ucuzlamış iken bir e34 bmw 5000tl zamlanmış.
    evvel seneler 15 lira olan vti lar o zman 300000 kmde idi şimdi km 150000 olmuş nasıl olmuş fiyat 30000 tl olmuş.
    hata alıcıda arkadaş ve hata ***** site olarak adı geçen yerde.
    yakında 15000 tlden brodway alırsak şaşmayın 92 model 50000 km orjinal olarak.
    ha unutmayalım bizim ali ahmet bu aracı 5 sene evvel 800000 kmde sattı.

sabit araçlar sabit piyasalar oldukça kmde düşer 3 parçadan 1 arabada çıkar hemde hatasız.
    2 elde hergün araç değeri artan bir milletiz biz.
    e sonunda ne oldu şu oldu adama e39 98 model 350.000 kmde orjinal dedik owwww abi çok o para etmez dedi 1 milyon kmden 240.000 kmye düşen araca para verdi.içine baktımı? yok servise sordumu yok binip baktımı yok. yok yok.
    bizim kazım abi yanında usta ahmetle geldi usta ahmet kimmi? al sat yapan bakkal.
    bu hikaye olur gider ben yakında her 1 milyonda yeniden sıfır olan araç icadı bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300binde olsun. Bakımlar düzenli yapılmış bi araba olsun. Sıfır alıp zarar ediceğime 300bindekini alırım, Sıkıntı yaparsa kendim kaşındım derim Sıfır arabadan ettiğim zarardan daha az zarar ederim en azından
    #KGdetanirlar

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaların ulaşım aracı olma niteliği,ekonomik niteliğinin önüne geçtiği zaman bu sorunlar da biter sanırım.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

PuT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu amca bu arabayı satamaz artık plakası ortada 340 küsür den 60 bine çekti.
    senın gırtlağınaaa kapkkkkkkk o ara ensesine sağlam geçiricen imana gelir putperess
    Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Hz.Ali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim millet kaşınıyor da ondan yapıyorlar ben ne 300k da araçlar gördüm 0 gibiydi ne araçlar gördüm 20k da elle tutulcak yeri kalmamış
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 yaşında arabanın 50k km de olduğuna inanan sığır çobanları olduğu sürece bu furya bitmez.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üreticilere kızmayın. hiç bir üretici buna engel olamaz. üretende elektronikçi düşürende elektronikçi. bir elektronikçinin ürettiğini diğer elektronikçi mutlaka çözer ve kopyalar. hani önüne geçmek mümkün olsa zaten geçerler. mesela bir çok araçta hem kadran hem abs beyni hem ecu hemde anahtarı editleyenler var.

sen istersen farın xenon beynine yaz km yi onuda editler elektronikçi adam. yani üreticilerin yapabileceği birşey yok bu konuda.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılan iş hoş değil ama bizim insanızım kadar akılsız araç arayan yok.. Hayatında hiç araba almamış, arabadan anlarım diye geçinen insanlar dolduruyor anlamayanları, sonra 10 yaşında dizel araç arayan genç km'si 100.000i geçmesin diyor. Böylesine haktır bence km düşürme olayı. Araba var araba var şehir içi uzun yol bakım çok farkediyor ama insanlar çok biliyorlar *****

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nosturkye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatayı satıcıda aramamak gerekir.
    Km düşürmek öncelikle hiledir, sahtekarlıktır, kul hakkıdır, günahtır.
    Ancak malı ortada rezil eden alıcı unsuru unutulmamalı.
    hiç boyasız güneş yanığı olan arabanın fazla para ettiği bir ülkeyiz biz.
    yada ne olursa olsun km düşük araç iyidir yeğen mantığı ile salak bir milletiz biz.
    aracın a harfinden anlamadan prof. kesilen insan grubuyuz biz.
    bugun araç ararken dikkat ediyorum da 5 sene evvel bir e46 fiyatını aklıma getirip emsalen yola çıkıyorum bir e 46 bmw 20000 tl ucuzlamış iken bir e34 bmw 5000tl zamlanmış.
    evvel seneler 15 lira olan vti lar o zman 300000 kmde idi şimdi km 150000 olmuş nasıl olmuş fiyat 30000 tl olmuş.
    hata alıcıda arkadaş ve hata ***** site olarak adı geçen yerde.
    yakında 15000 tlden brodway alırsak şaşmayın 92 model 50000 km orjinal olarak.
    ha unutmayalım bizim ali ahmet bu aracı 5 sene evvel 800000 kmde sattı.

sabit araçlar sabit piyasalar oldukça kmde düşer 3 parçadan 1 arabada çıkar hemde hatasız.
    2 elde hergün araç değeri artan bir milletiz biz.
    e sonunda ne oldu şu oldu adama e39 98 model 350.000 kmde orjinal dedik owwww abi çok o para etmez dedi 1 milyon kmden 240.000 kmye düşen araca para verdi.içine baktımı? yok servise sordumu yok binip baktımı yok. yok yok.
    bizim kazım abi yanında usta ahmetle geldi usta ahmet kimmi? al sat yapan bakkal.
    bu hikaye olur gider ben yakında her 1 milyonda yeniden sıfır olan araç icadı bekliyorum.

Haklı, bir yandan da arz talep meselesi, alıcı hem ucuz hemde düşük km istiyor, e hal böyle iken istediği gerçek oluyor ve bu sefer de kandırıldım diyor, nasıl bir ironi bu böyle.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En güzelini Tofaş yapmış.
    km sayacı 5 haneli her 100 binde 0 lanıyor.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ne alaka km düşürüp satanlar haklı ya.

Galerici km'si yüksek arabayı bir kere alırken öldürüyor zaten.

Alıcı düşük km isteyebilir. 10 yaşında düşük km diye dolanan adam arar durur bulamazsa başka alternetiflere yönelir ama sırf insanlar düşük km istiyor diye, aracı alırken km'den dolayı fiyatı öldürüp sonra 50TL'Ye km düşürüpte aldığı fiyatın çok üstüne satan adam DOLANDIRICIDIR ŞEREFSİZDİR!

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelde dizellerde çok görülen bi olay rentekar veya şirket araçlarında çok yaşanıyor günümüz türkiyesinde..
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satmak için km düşürmeyi bilmem ama geçtiğimiz senelerde bir aracı resmi bir kuruma kiraya verecektim, araç 160.000km de pırılpırıldı. Resmi kurum yöneticileri kullanıcının takıntılı olduğunu söyledi, aracı 80.000km düşürttük. Kullanıcı arkadaş gayet mutlu mesut bir şekilde 2 sene kullandı aracı. Şu an düşük hali ile 180.000km de. Düşmese 260.000km olacaktı, kapak açılmadı daha, normal bakımlarla çok güzel yürüyor araç. Şanzıman otomatik, o bile problem çıkarmadı henüz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He aklıma geldi, uzun zaman önce peder beyde 1995 model C200 Dizel vardı en full modeli. Aldığımız adam bekar ve biraz çapkın bir abimizdi. Aracın sadece ön koltukları kullanılmış, arka koltuklara büyük ihtimalle oturulmamıştı bile. Aracı Karabük'e sattık daha sonra. Alıcı kendisi aracın km sini İstanbul'da düşürtün öyle alayım demişti. Bir anlam verememiştim

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galericiyle ticaret yapmayın olsun bitsin , 2. el araba kıtlığı mı var. Hayatta bir kuruşumu vermem galeriye .

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu madurlar arasındayım!!! hayatımda bu zamana kadar 3 arabam oldu biri doğan L biri honda civic biride ford fiesta---bu son ve kullandığım araba evet onun km düşürülmüş araç şuan kaç binde bir türlü öğrenemedim ama olsun bunu yapanlar elbet birgün allah katında bu sorular sual edilecek cevabını veremeyecekler...Benim için sıkıntı değil keşke bilsemde eski km'si yazabilsem geriye en azından içim rahat edicek. Sağlık olsun 2.ci senem ford fiestayla mutluyum kafama takmıyorum.
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alaka km düşürüp satanlar haklı ya.

Galerici km'si yüksek arabayı bir kere alırken öldürüyor zaten.

Alıcı düşük km isteyebilir. 10 yaşında düşük km diye dolanan adam arar durur bulamazsa başka alternetiflere yönelir ama sırf insanlar düşük km istiyor diye, aracı alırken km'den dolayı fiyatı öldürüp sonra 50TL'Ye km düşürüpte aldığı fiyatın çok üstüne satan adam DOLANDIRICIDIR ŞEREFSİZDİR!
    Şimdi haklı kelimesi sadece olayın akışına göre arz talep durumuna göre meydana geliyor.
    Bunu yapan bi kere kul hakkı yer ve en büyük günahı işler senin şerefiz demenden daha ağırdır bence ha tabi şerefsizdir ayrıca.
    ancak en basit bir program örnek vermeliyim disco da tamir ve tadilat diye program var adam bakım yapıyor bozuksa değiştiriyor sonra çizikse sıfır gibi boyuyor fazlaya satıyor.
    yani senin yapacağın masrafı o yapıyor insan gibi araca bin diye.
    bizde 94 model arabada neden boya var diye soran zihniyet 94 model arabada 50000km de araç bekliyor.
    yanlış böyle başlıyor ve aradan bir cin göz gidip hop bunu 50000 e çekiyor adama satıyor e tabi adam arkasına bakmadan gidiyor mutlu sevinçli eskiden bunun düşürüldüğü bile anlaşılmazdı.
    bizim cin bakıyor her gelen razı mutlu hop km aşşa iniyor.
    şimdi sorarım size 180000 kmde orjinal herhangi bir bmw gösterseler düşürülmüş bir bmw ile farkı anlamazmısınız.
    diğer sorun burda başlıyor girin ***** sitede e39 bmwlerin kmlere bakın içine bakın bide emsal 10 aracı not edin seneye yeniden bakın.
    ben 1,5milyon kmde passat gördüm 986,000kmde e39 da dürüst olarak ilan verdiğinizde arayıp 10.000 tl teklif edenler furyası çıkmazsa ben bu işten anlamıyorum.
    Esasen diğer tüm araçlarda bu kmden düşürülmüş ancak fiyatlar 27 30 bin tl misal.
    986 binde bir e39 içine bakımına bakılmadan içi görülmeden motor dinlenmeden yada bir servise gitmeden eşşek damgası yer.
    Ben kendi adıma km işinden vazgeçtim.
    son 5 senede orj. km olarak bana inandırıcı nadir araba gördüm aldım sattım.
    bence kmler değil servis sonuçları konuşmalı artık o zaman iyi araba iyi para olur ve piyasa kurtulur.

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 model hondamı 225k km de göğsümü gere gere sattım km düşürmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim , resmen dolandırıcılıktır şerefsizliğin dik alasıdır benim gözümde

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)