User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
133 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Mantıklı olur mu ?

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olaya bak vti'lar apaçi arabası oldu bizim kullandığımız Si'ları direk git çöpe at gerçi adı üzerinde çöp inside

SPEEDY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrariyide lamboyuda led ısıklarla apaçi arabası yapıyorlar. Her araba apaçi arabası olabılır. 2008 araçtan 1997 Vti'a geçtim modelini yemişim apayrı bir dunya. Parasına gore daha hızlısını alırmıydım, tabiki alırdım fakat ben Vti'a takmıştım kafayı. Kafan neredeyse onu al ince hesaplarla detaylarla ugrasma. Varsın yurumesın geçsinler zaten bu işinde sonu yok. Aklında olacagına altında olsun.

Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ek hb vti hep hayalimdi
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben Merthan'ın çıkışları anlamadım,yok o apaçi arabası yok o gider mi?
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ile alakalı sanırım bu durum...
    Nazı ve kahrı ile uğrasırım diyorsan vti alabilirsin ama yanında acaba typer mı diyorsun?KEsinlikle typer he fiyat uçuk verilir mi?Bu işler zevk işi verene ne yapıyorsun diyemeyiz ama polo gti,mcs ve cupralar daha mantıklı tercihler bana kalırsa...
    Naz,kahır konusunda da yaşları belli ve koşturulmuş araçlar,seninde koşturacağını düşünürsek,sıkıntıları ılla ki çıkacaktır,diğer belirttiğim seçenekler ise model ve yorulma yönünden de daha avantajlı araçlar bence,daha zamanında varmış zaten,köprünün altından çok sular akar...

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MİNİ Cooper S R53 -PEUGEOT 207 RC -

Bence ikisi de mantıklı seçenekler...

R53 Cooper S : RC ye nazaran çok daha keyifli. Ama masraf açarsa tam açar. Birde biraz fazla yakıyor. Yorulmamış, temiz bulmaya özen göstermek gerekir. Çünkü dediğim gibi masraf açarsa tam açar.Alt devirlerde tork olarak biraz zayıf kalıyor. Ama kasnaktan sonra istenilen düzeylere geliyor. Çok birşey yazamayacağım çünkü fiyatına göre inanılmaz zevkli bir otomobil. Kaç kere satıp farklı birşey almak için ilan açmaya elim gitti ama bir türlü kıyamadım. Hala biniyorum.
    +Yol tutuş
    +Direksiyon hissiyatı
    +Supercharger' ın verdiği keyif.

-Aşırı tüketim
    -İç mekandan gelen rahatsız edici sesler (Çözülmeyecek birşey değil ama uğraştırır)
    -Daha iyi olmasını beklediğim frenleri.

PEUGEOT 207RC: Eğer çok kurcalamayacaksan oldukça huzur verir. Yakıtı karma tüketim 8.5 ile fazlasıyla tatminkar. Özellikle yüksek süratlerde yol tutuş olarak çok yukarılarda. Fakat direksiyon biraz daha hisli olabilirdi. Koltuklar mükemmel. Hem güzel sarıyor, hemde rahatsız etmiyor. Uzun yolda 120 130 gibi süratlerde seyir ederkenki motor sesi 5 ileri olmasından dolayı çok gürültülü. Böyle bir otomobil için bu kadar kötü bir debriyaj şaşırtıcı. Titreyerek kalkıyor.
    +Yol tutuş
    +Performansa göre yaktığı makul tüketim
    +İç mekan kalitesi
    +Başarılı frenler

-Debriyaj
    -Şanzıman daha uzun olmalıydı
    -Şu direksiyondan vazgeçmeleri gerekiyordu...Hala aynı direksiyon.

Ben Type-R, vti a yönelmezdim. Nedeni kurcalanmış otomobil sevmediğimden. Bilmiyorum ama beni rahatsız ederdi. He bütçe sıkıntınız yoksa hiç düşünmeden temiz bir FN2 yi değerlendirin diyebilirim.Polo GTİ' da oldukça mantıklı bir seçenek. Eğer otomobilimi satarsam alacağım otomobil Polo GTİ olacaktır. Şu aralar ciddi olarak değerlendirmekteyim. Veya modelli farklı otomobilleri. 207RC' yi 58.000km , Cooper s'i 30.000km kullanmış biri olarak kullanıcı yorumlarımı söyledim. Keza kullanmadığım otomobil hakkında yorum yapmam. Bilgi, tecrübe sahibi olmadan fikir sahibi olmak bütün bir ülke geneli en büyük sıkıntımız zaten. Gerek yok

Allah gönlünüze göre versin diyelim

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba bu, alır satarsın.. aklında kalmasın bi süre typer bin sat vti al sat rc al

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sen bir gidip gel askere bakalım bakış açın aynı mı, sonrasında karar verirsin.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ben Merthan'ın çıkışları anlamadım,yok o apaçi arabası yok o gider mi?
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ile alakalı sanırım bu durum...
    Nazı ve kahrı ile uğrasırım diyorsan vti alabilirsin ama yanında acaba typer mı diyorsun?KEsinlikle typer he fiyat uçuk verilir mi?Bu işler zevk işi verene ne yapıyorsun diyemeyiz ama polo gti,mcs ve cupralar daha mantıklı tercihler bana kalırsa...
    Naz,kahır konusunda da yaşları belli ve koşturulmuş araçlar,seninde koşturacağını düşünürsek,sıkıntıları ılla ki çıkacaktır,diğer belirttiğim seçenekler ise model ve yorulma yönünden de daha avantajlı araçlar bence,daha zamanında varmış zaten,köprünün altından çok sular akar...
    Kardeşim çıkış falan yapmıyorum ki ben kendi düşüncemi yazmam seni neden bu kadar rahatsız etti? Ben kendi kişisel fikrimi sölüyorum,ep3 typer bulabilirse mutlaka alsın ama Vti kasa civiclerin bir çoğu apaçi arabasi vaziyetinde geziyo yani.
    Dohc vtec değilde dodge vtec,ı love my honda, dikkat edin basık araba falan filan bunlar güzel şeyler mi? Kesin Vti al süper makine desem alkışlıcakmıydın beni?
    Herkes fikrini sölüyor kardeş burda,sen mutluysan bin Allah kaza bela vermesin arabana zeval vermesin
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim çıkış falan yapmıyorum ki ben kendi düşüncemi yazmam seni neden bu kadar rahatsız etti? Ben kendi kişisel fikrimi sölüyorum,ep3 typer bulabilirse mutlaka alsın ama vti kasa civiclerin bir çoğu apaçi arabasi vaziyetinde geziyo yani.
    Dohc vtec değilde dodge vtec,ı love my honda, dikkat edin basık araba falan filan bunlar güzel şeyler mi? Kesin vti al süper makine desem alkışlıcakmıydın beni?
    Herkes fikrini sölüyor kardeş burda,sen mutluysan bin allah kaza bela vermesin arabana zeval vermesin
    konuyu bastan berı okudum da fıkrın varsa yorum yapacaksan yazarsın cıkarsın polemık yaratacak kelımelerden uzak kacmalısın bence senın begendıgını baskası begenmez baskasının begendıgını sen begenmezsın ama apacı tarzı kelımeler bıraz talıhsızlık olmus . Forumda hemen hemen cogu kısı honda sahıbı ben daha apacı tarzı bınenı pek gormedım . Belkı sen apacıların oldugu yerde cok takılıyon

nese ısın espırısı bı tarafada madem evlılık soz konusu olabılır burumda typer alman vtı alman pek mantıklı olmaya bılır alacagın araba sorunsuz sıkıntısız olsa bıle kanın kaynadıgında anı kararlar verıp para harcayabılırsın
    bence hem paran kenarda kalsın evlılık ıcın hemde sorunsuz yenı model bı arac dusunmelısınha yok dıyosan senı bu hıslerın etkısınde bırakan 106 paklar

Ayrıca 106 lar neymıs bole bı 106 da ben mı alsam ne yapsam nasıl duygu arkadas her bınen aynı seyı soluyor aydınlatın bıraz bızı ınsanda nasıl duygular uyandırıyor
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ep3 oneririm uzun yillar 106 kullandim satip 3-4 ayda bir arac degistirdim.olmadi yine 106 aldim sattim yine bircok araba ve yine 106..simdi ep3 e biniyorum..gercekten buda farkli bir dunya ama 106 gibi yola tutunsun girsinn ciksin istiyorsan cooper oneririm
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha kullanmayım efendi bir şey alayım dedim,en fazla 1-2 hafta memnun etti .Ne kadar roll drag kovalamasamda arada bir 3'den 2'ye çekesi geliyor insanın
    VTI'da 3 ten 2 ye çekince ne oluyor sanıyorsun bilmiyorum ama madem hayalin al biraz bin soğuyunca satarsın.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VTI'da 3 ten 2 ye çekince ne oluyor sanıyorsun bilmiyorum ama madem hayalin al biraz bin soğuyunca satarsın.

Abi aklımdaki tüm spor araçlara binmek istiyorum
    imzasız..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka vti öyle 106 dan sonra zevkli bi araba degil. Fanatikleri çok sadece

Seçeneklerin bnce Typer , Cupra , polo gti olmalı. İnan çok ama çok keyif ve haz alırsın.

Yada aklında kalacağına al bin hevesini al

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Seçeneklerin bnce Typer , Cupra , polo gti olmalı. İnan çok ama çok keyif ve haz alırsın.

Kanka ben de fanatiği sayılırım EK hatch hayalim vardı her zaman. Üstüne para koyma durumum olursa typer alırım . Polo gti görüntü açısından sportif görüntü yansıtmıyor benim şahsi görüşüm o yüzden eliyorum,nasıl yürüdüğünü biliyorum çok zevkli araba .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden sedan? Neden hb değil ?

hb'nin temizi daha mı az kaldı ?
    temizlikten ziyade 4 kapı olması cezbedıcı.... yerı gelır aılenle rahat rahat gezersın yerı gelır gazlarsın... ama 106 dan aldıgın hazzı anca baska bı 106 dan alırsın

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10818794/detay

bu arac edirneden gitti ve oldukca doluydu 210+ hplerde geziyordu en son .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stockta bişey yok ama iyi bir masraf yapıp doldurduğun zaman 220 hplere çıkıyor baksana,Evo parçalarıyla uyumluymuş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69708630/detay
    arabanın kalabı zaten junior evo

OBAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yada aklında kalacağına al bin hevesini al
    Aynen kanka benim yazmak istediklerimin aynını gecirmişsin ancak bu adam 106 koltuğuna oturmuş o yüzden kaşıntı tutacaktir bence her zaman evin onunde bi tane Aslan yatmalı
    BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!

Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10818794/detay

bu arac edirneden gitti ve oldukca doluydu 210+ hplerde geziyordu en son .

Bocanegra çıktı bir de deli makinalar diye düşünüyorum . Böcek adı gibi geliyor kulagıma
    imzasız..

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merthan kelimeni, cümleni doğru seç.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)