shell,full ve p.o.
çünkü aslında denildiği gibi en büyük 5-6 firma çalışmalarıyla birbirine yakın verim elde ediyor.Fakat asıl mesele bana göre firma farkı değilde(ufak çaptakiler hariçtir)istasyon farkı.Örneğin ben maslak opet-çobançeşme opette aldığım benzin aldığım tüm shell benzinlerden daha iyiydi.Maslak opette bir tık üstte sanki.30 tane pompası olduğu içinmi bilmiyorumda.Denildiği gibi takibi,prosdürü daha iyi takip ediliyor heralde opette.Bana görede semt ler de yazılırsa güzel olur.Bilhassa BAŞAKŞEHİR de ikamet eden arkadaşlar 4 ve 1. etap sheller hakkında ne düşünüyorlar?
arkadaşlar hala ben şuradan alıyorum, buradan alıyorum diye cevaplar geliyor
almadığınız yeri, daha doğrusu markaları belirtin lütfen
Ben genelde Shell'den benzin alıyorum ama şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım nedense hiç kimse Shellden memnun değil![]()
CUP Edition
Finansinvest
Shell hem az yol gidiyor hem araba gitmiyor gibi hissediyorum...
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
ben vti de denedim en az BP km yapiyor sakin kullanim % 30 gazlamayla beraber ,,ayni miktari PO dan aliyorum ayni degerlerde o yaklasik 50 km fazla gidiyor bunu sadce bir kere yapmadim bi kac kere denedim KM tutarak.. performans olarak shell uzun Km olarak PO
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
toplum üzerinde ki genel kanı shell in iyi olduğudur ama ankete oy kullanmadım. sonucuna baktım direk en çok memnuniyetsizlik shell den çıkmış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)