megane 3 rs fiyatına geliyor 18 cc yüzünden. hacimi çok az daha kısa bilselerdi gti fiyatlarına gelirdi.
o yüzden clio rs i tr de unutalım. mantıklıda değil zaten. git 265 hp meggy al egzoz chip 320 hp gez daha mantıklı.
Printable View
megane 3 rs fiyatına geliyor 18 cc yüzünden. hacimi çok az daha kısa bilselerdi gti fiyatlarına gelirdi.
o yüzden clio rs i tr de unutalım. mantıklıda değil zaten. git 265 hp meggy al egzoz chip 320 hp gez daha mantıklı.
renault sitesine düşmüş ben yeni farkettim. fiyat yok.
uzun zamandır var internet sitesinde ama fiyat meçhul.
From Burak Ertem ;)
http://i.imgur.com/mYYkbtLl.jpg
ahh şu vergilendirme sistemi
18cc yüzünden 2.0 motordan 1k euro daha ucuz
Peki 1600cc alti olsaydi tahmini ne kadar olurdu satis fiyati?
Fiyatlandirmanin vergi ile uzaktan yakindan alakasi yok
Su an clio rs ile megane rs ayni vergi diliminde TR de peki ;
Ingiltere fiyatlarina bakalim ordada extra vergilendirme yok yani TR ye uyarlarsak ayni vergi diliminde fiyatlari ise
Clio rs 18.900 £
Megane rs 25.900 £
Yani afedersiniz ama renult mais in salakligindan baska bisey degil
1.000€ fark mi olurmus hadi lan ordan..
100 liraya anca.. :)
Ez plakayı yolda gördüm biraz inceliyim dedim süren arkadaş bastı gitti nokta oldu anında :D Hakkaten 1000€ nedir ya saçmalık.
Hadi megane anlaşılır bir fiyat ama clio nedir ya şaka mı :) Keşke yollarda daha fazla görsek ikisinden de ama galiba clio hiç göremeyeceğiz.
ya şahsi görüşüm clio rs e o kadar para veren insan ya hasta renault sport kullanıcısıdır yada çok parası vardır harcıycak yer kalmamıştır clio rs almıştır :D
o fiyat farkıyla bildiğin clio RS türkiye pazarı için ölü doğdu. clio rs'e o kadar para veren adam 1000 euro daha fişekler Megane RS alır. Eğer fanatik clio'cu değilse. :)