megane 3 rs fiyatına geliyor 18 cc yüzünden. hacimi çok az daha kısa bilselerdi gti fiyatlarına gelirdi.
o yüzden clio rs i tr de unutalım. mantıklıda değil zaten. git 265 hp meggy al egzoz chip 320 hp gez daha mantıklı.
megane 3 rs fiyatına geliyor 18 cc yüzünden. hacimi çok az daha kısa bilselerdi gti fiyatlarına gelirdi.
o yüzden clio rs i tr de unutalım. mantıklıda değil zaten. git 265 hp meggy al egzoz chip 320 hp gez daha mantıklı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
renault sitesine düşmüş ben yeni farkettim. fiyat yok.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
uzun zamandır var internet sitesinde ama fiyat meçhul.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
From Burak Ertem
![]()
Fiyatlandirmanin vergi ile uzaktan yakindan alakasi yok
Su an clio rs ile megane rs ayni vergi diliminde TR de peki ;
Ingiltere fiyatlarina bakalim ordada extra vergilendirme yok yani TR ye uyarlarsak ayni vergi diliminde fiyatlari ise
Clio rs 18.900 £
Megane rs 25.900 £
Yani afedersiniz ama renult mais in salakligindan baska bisey degil
1.000€ fark mi olurmus hadi lan ordan..
Ez plakayı yolda gördüm biraz inceliyim dedim süren arkadaş bastı gitti nokta oldu anındaHakkaten 1000€ nedir ya saçmalık.
Hadi megane anlaşılır bir fiyat ama clio nedir ya şaka mıKeşke yollarda daha fazla görsek ikisinden de ama galiba clio hiç göremeyeceğiz.
ya şahsi görüşüm clio rs e o kadar para veren insan ya hasta renault sport kullanıcısıdır yada çok parası vardır harcıycak yer kalmamıştır clio rs almıştır![]()
o fiyat farkıyla bildiğin clio RS türkiye pazarı için ölü doğdu. clio rs'e o kadar para veren adam 1000 euro daha fişekler Megane RS alır. Eğer fanatik clio'cu değilse.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)