User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
220 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Eski araclar trafikten men edilecek!

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunu egzoz salinima gore yapsa eyvallah..euro3min oluck 3-4-5-6 %50daha az odicek ,griye euro1-2motoru olanlarada %30 zam geliyo deseler neyse. Ama ole hurdaya ayrilcak vs yok oyle bisey.. yapamazlar yani.
    Kimse o zmn sifir araaba ztn almazki on ysinda hurdaya cikck nasil olsa : )
    - K -

________
    Dr.Ecu

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2002 şahin alırsak 4 sene rahatız
    Piyasanın halini düşünemiyorum, fiyatlar nasıl şekillenir acaba

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akla mantığa sığmayan uygulamalara hız kesmeden devam .. Soydukca soyuyolar, yetmiyo demekki bu kadar sağdıkları bu memleketi .. Gemicikler az gelmiş amcamlara .. Vay arkadaş ..

Zor .. -Güven - Özveri - Tecrübe ister 15 20 yaş üzeri arabaları toplamak ..

Tek sıkıntı yukarıda da belirtildiği gibi, MTV'yi Sigortayı 4 5 katı yapıcaklar millet zoraki olarak bırakıcak arabasını ..

Yaparlar mı yaparlar ..

Kimse adam akıllı eğitim verelim, herkes hakkıyla girsin sınava da ehliyet alsın denmiyo ..

Kimse muaynesiz araca 1 ay el konsun, aracı trafikte tehlike yarattığı için bir ay verilmesin demiyo da, yaşı büyük araçları bahane ederek, suyun yolunu genişletmeye çalışıyolar ..

Kimse benzin fiyatını düşürelim lpgli araçlar yollarda bomba gibi dolaşmasın güvenliği böyle sağlayalım demiyo ..

Olmaz abi, düzelmez, böyle bi düşünce tarzı yok ..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arananlara yeni ülke arıyorum diye konu açacağım

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi fikir. ilk mesajı okuduğumda aklıma ilk gelen 'yaşanmaz hale geldi ülke artık gitmeli'

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eee ben arabama 30 bin harcadım herşeyini değiştirdim o kadar masraf yaptım ne olucak şimdi bu rakamları karşılayacak mı ? Nasıl olucak bu iş ?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bırakıp gitmek istemiyorum, ama sonunda mecbur edecekler, burama geldi artık, sıtkı da benden sıyrıldı gitti.
    Aç bir konu, göçmenlik, vatandaşlık şartlarınıda konuşuruz, aklımıza yatarsa uygun yere gideriz, valla daraldım artık.

Muzaffer
    Misafir
    İnsanların bi zevkleri var Kendilerine göre araçlarını dizayn ediyorlar milyarlarca lira harcıyorlar Mutlu oluyolar. Peki bu yasa paketinde araçlara harcanan paralar ne olacak ?
    Yada Bunca insanın yeni araç alacak kadar bütçesi var mı ?
    Bunları hiç düşünen yok ..
    1. trafik cezasından sonra 2.bu araç yasası çok abartılı oldu artık.

SATILIK BİSİKLET ARANIYOR !

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle arabalar muayeneden geçiyor ki aklım duruyor.Bunun yanında benim araç 22 yaşında.Piyasadaki 5 yaşında araçların çoğundan güvenlidir.Hiç bir muayebeyede hazırlık yapıp gitmedim.Bunlar elmayla armutu karıştırıyorlar.Piyasada 5-6 yaşında pertten dönen şasesi yamuk düz bile gidemeyen araçlarıda toplasınlar o zaman.Farlarıyla karşıdakini kör edip yoldan çıkaran araçlarıda eklesinler.Daha yollardaki levhalar adam gibi değilken düşündükleri şeye bak.
    Sanki memlekette bazı kavşak ve ya yerlerde sürekli kaza olması eski arabalar yüzünden.
    Nadide şeyler değerlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu arada konuda dıgıtal klıma ile guvenlıgı bır tutanlar olmus,yada 85model aracın abs aırbaglı olması ile ilgili vs.

hiçkimse kasa yorgunlugu ıle suan ki teknoloji euroncap testlerini takmıyo anlaşılan.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bırakıp gitmek istemiyorum, ama sonunda mecbur edecekler, burama geldi artık, sıtkı da benden sıyrıldı gitti.
    Aç bir konu, göçmenlik, vatandaşlık şartlarınıda konuşuruz, aklımıza yatarsa uygun yere gideriz, valla daraldım artık.
    İnan suana kadar icimde cesaret olsa ucak teknisyeniyim ugrasip lufthansaya almanyaya giderdim ama sonunda mecbur edecekler bizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İnan suana kadar icimde cesaret olsa ucak teknisyeniyim ugrasip lufthansaya almanyaya giderdim ama sonunda mecbur edecekler bizi
    Daha çok gençsin, yerinde olsam dakika durmazdım.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gayette memnunum aracımdan denetimleri sıkılaştırsınlar muayeneleri iyi yapsınlar ve ehliyet alımlarını zorlaştırsınlar sonrada 5 yada 10 yılda bir güncelleme çeksinler.

Ben arabamdan vazgeçmek zorundamıyım emin olsunlar 2012-13 arabadan çok daha bakımlı. Sinirlendim hee bu ne lan

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada konuda dıgıtal klıma ile guvenlıgı bır tutanlar olmus,yada 85model aracın abs aırbaglı olması ile ilgili vs.

hiçkimse kasa yorgunlugu ıle suan ki teknoloji euroncap testlerini takmıyo anlaşılan.
    kanka bizim milletimize Ncap falan sallamıyor. 5 yıldızlı arabada ölüyor milletimiz

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Önemli olan aktif güvenlik sistemi.Bir abs li esp li eski araç bunların olmadığı yeni bir araçtan güvenlidir.Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim.Özellikle sıcak bölgelerde klimalı bir araç klimasız araçtan güvenlidir.Çünkü sürücünün konsantrasyonu daha zor bozulur.Hakeza sessiz bir araç gürültülü bir araca göre aynı sebepten ötürü daha güvenlidir.
    Daha önce bizim eski forumda bu konuyu çok tartışmıştık.Ncap'ten 5 yıldız almış bir ama doğru düzgün yol tutmayan ve fren mesafesi uzun bir araçtansa, 3 yıldız almış iyi yol tutan iyi duran ve güçlü bir araç daha güvenlidir.Çünkü ncap kaza anındaki güvenliğe bakar.Ama aktif güvenlik sistemleri kazayı önlemeye yöneliktir.Hatta güçlü bir araç kazara hatalı sollamalarda ya da yan yoldan üzerinize gelen bir araçtan kaçmakta daha güvenlidir.O yüzden bir aracın güvenliği %100 yeniliğiyle ilgili değildir.
    Nadide şeyler değerlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Haklısın, metal yorgunluğuda ana faktörlerden birisi, keza 30 yaşında olup sadece 30.000km'de olan ve otobandan başka yer görmemiş aracın metal yorgunluğu, 3 yaşında olup şantiyelerde kullanılan ve 30.000km'deki bir araçtan daha az olabilir.

Madem yaş sınırı, egzoz sınırından daha önemli, o zaman önce benimle yaşıt olan ikarusları trafikten çeksinler, ne de olsa yolcu taşıyorlar.

Özetle komik olmasınlar, çevreden bashediyorlar önümde nefes almamı engelleyen belediyenin otobüsü gidiyor, 20 yaş üstü araç trafikte kalmayacak diyorlar önümde 33 yaşında belediyenin otobüsü gidiyor.
    Kazaları önleyecez diyorlar, yolları daraltıyorlar, arıza şeridini yok ediyorlar.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekonomideki büyüme 2.2, imf bu sene de en fazla 3.5 dedi. o büyüme de inşaat sektörü sayesinde.. eee ötv nin en düşüğü yüzde 40 üstelik kdv si var. bu ne demek trafik kazası falan kimsenin mikinde değil demek..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bennyarın bir 96 model araba için yola çıktım almaya gidiyorum hurdamı olacak bu araç arkadaş almayayım mı?
    sigortacı vs yokmu aramızda. Net bilgi nedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bizim milletimize Ncap falan sallamıyor. 5 yıldızlı arabada ölüyor milletimiz
    ALLAH bilir kaderdir alın yazısıdır,kemer tokası takmaya devam ederse,yada kemeri koltugun arkasından bağlarsa olucağı o .Ama dediğim gibi,kader alınyazısı..
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önemli olan aktif güvenlik sistemi.Bir abs li esp li eski araç bunların olmadığı yeni bir araçtan güvenlidir.Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim.Özellikle sıcak bölgelerde klimalı bir araç klimasız araçtan güvenlidir.Çünkü sürücünün konsantrasyonu daha zor bozulur.Hakeza sessiz bir araç gürültülü bir araca göre aynı sebepten ötürü daha güvenlidir.
    Daha önce bizim eski forumda bu konuyu çok tartışmıştık.Ncap'ten 5 yıldız almış bir ama doğru düzgün yol tutmayan ve fren mesafesi uzun bir araçtansa, 3 yıldız almış iyi yol tutan iyi duran ve güçlü bir araç daha güvenlidir.Çünkü ncap kaza anındaki güvenliğe bakar.Ama aktif güvenlik sistemleri kazayı önlemeye yöneliktir.Hatta güçlü bir araç kazara hatalı sollamalarda ya da yan yoldan üzerinize gelen bir araçtan kaçmakta daha güvenlidir.O yüzden bir aracın güvenliği %100 yeniliğiyle ilgili değildir.
    Yeni olması demek 5yıldız almış olması demek değil yahu zaten,fakat insanlar araçları bilincine gore kullanmıyo hiçbizaman.Birazda onunla alakalı olaylar zaten.
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın, metal yorgunluğuda ana faktörlerden birisi, keza 30 yaşında olup sadece 30.000km'de olan ve otobandan başka yer görmemiş aracın metal yorgunluğu, 3 yaşında olup şantiyelerde kullanılan ve 30.000km'deki bir araçtan daha az olabilir.

Madem yaş sınırı, egzoz sınırından daha önemli, o zaman önce benimle yaşıt olan ikarusları trafikten çeksinler, ne de olsa yolcu taşıyorlar.

Özetle komik olmasınlar, çevreden bashediyorlar önümde nefes almamı engelleyen belediyenin otobüsü gidiyor, 20 yaş üstü araç trafikte kalmayacak diyorlar önümde 33 yaşında belediyenin otobüsü gidiyor.
    Kazaları önleyecez diyorlar, yolları daraltıyorlar, arıza şeridini yok ediyorlar.
    Orası öyle.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)