benim için transfer önemli değil trenle 1,5 arabayla bassam 2-2,5 saatte gelirim sorun değil. önemli olan uygunluğu öğrenmek için yapacağım şeyler ve kilo problem olurmu ?
benim için transfer önemli değil trenle 1,5 arabayla bassam 2-2,5 saatte gelirim sorun değil. önemli olan uygunluğu öğrenmek için yapacağım şeyler ve kilo problem olurmu ?
Ofisteki kilolu bi abimizi geri döndürdüler, damar yapısı uygun değil diye. Kilodan mı yoksa başka bi sebepten mi bilmiyorum. O yüzden bişi demem doğru olmayacaktır.
Transfer olmuyo bildiğim kadarıyla,kardeşim numaram orda 7/24 ne zaman lazım olursa aramanız yeterli.Allah yardımcısı olsun.İnşallah bi faydamız dokunur
Bu arada yöneticilerden rica et istersen hem konu sabitlensin hemde b grubu olarak başlığı düzeltirsen daha çok kişi yardımcı olabilir
hacı o zaman öğrenebilirsen kilo için olup olmadığını bide değerleri bende hastaneye damar için gideyim ona göre atlıyıp geliyim
Tamamdır. Yarın transfer ve bu kilo konusunu öğrenip dönüş yaparım. Tekrar tekrar teşekkürler herkese.
Şimdi yurtdisindayim. Haftaya Cuma donmus olacagim. Kan grubum uyuyor. Asiri kilo sorunum yok. Alkol pek kullanmam. Sigara arada bir canim cekerse.
Cuma geldigimde hala ihtiyac varsa mutlaka gelicem.
Edit: Ankaraymiş. İstanbul sandim heveslendimAnkaraya her hafta gelmeye calisiyorum. Bu geldigimde haberleselim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)