sende aynını yapmıonmu![]()
sende aynını yapmıonmu![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
sahibinden.com yaygınlaştığından beri Türkiye'de alım-satım işleri çok değiştiNormal o yüzden böyle şeyler.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
10 liralık ürün için dip fiyat isteyenler bile war![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Bende şuna uyuz oluyorum. Normalde arabanın fiyasası 40.ooo tl mesela,adam acil satması gerekiyor 35.ooo yazıyor millet hemen saldırıyor son fiyat dip fiyat diyip dahada kırmaya çalışıyor. Ulan zaten adam piyasadan oldukca ucuza veriyor acil diye bu herkesin başına gelebilir,çok ayıp ve üzücü gerçekten.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Bence bazı parçalar, ürünler vs. görülmeden alınabilir, bu parçalar için direk pazarlık yapılabilir.
Ama araç ya da fiyatı yüksek olan ürünler için hiç görmeden direk pazarlık yapanlar var ki bence bu çok yanlış. Resmini görüyorsun fiyatı belli beğenirsen gelirsin ya da gidersin pazarlık ürün, araç başında yapılır.
Adabıyla pazarlık yapılır ama ben de p.m ile olması gerektigini düşünüyorum. Dip fiyat ,ölü fiyat isteyenler genelde hep aynı insanlar. Artık şu ölücü, şu dip çi diye düşünür oldum konuları okudukça.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Arkadaşlar hiçmi satanın suçu yok? Herkes nasıl olsa pazarlık yaparız diye 5-10 koyuyor üstüne satarken, satacağı rakamda belli kafasında , dip diyat istendiği zaman gerçek rakamını söyleyip satıyor. Bu bizim geleneklerimize kazınmış birşey. Neden kafaya takıldı bu kadar anlam veremedim
Bu arada ben kolay kolay alacağım bir ürün için konu üzerinden yazışmam ya ararım, ya özel mesaj atarım, yada telefonumu veririm , uygun bir zamanda beni ara derim. Direk denilen fiyatada tav olmam pazarlık yaparım.
Dip fiyat satıcının da alıcınında işine gelen bişey..
Hani en çok kaça inicen onu söyle ona göre çene yapalım düşüncesi..
Son yapabiliceğiniz indirim diye güzel bir cümle varken Türkçemizde dip fiyat nedir orası tartışılır
REAL MEN USE THREE PEDALS!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)