14 liralık ürüne 18 lira dersen adam indirim ister, ama öyle insanlar ki 14 liralık ürüne 14 yazsan yine indirim ister, o indirim istenecek yani o yüzden bilinçsiz bi şekilde indirimler istenmekte bunun önüne geçemeyiz![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bu adamdan dip fiyat isteyeni esnaf taşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0552015/detay/
Ya bazen denk geliyorum, dip fiyat isteyen adamı da birebir tanıyorum.
Aşağılamak gibi olmasın ama adamın satılık olan arabayı alabilecek durumu hiçbir şekilde yok, hatta yarısı kadar bile bütçesi yok son fiyat dip fiyat falan istiyor şaka gibi.
Nedir bu tatmin mi ediyor kendini acaba? Çok böyle model var forumda son zamanda...
He bir de 500 liraya jant satarken lastikli mi diye soranlar oluyordu, onlar da facia![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Mesela.. son 500 diyorsun 450diyor 450desen 400 olmazmı diyor 50 lirayla hafta sonunu getirecekmiş dedim sen alma bunu git satmıyorum sanavar böyle garip tipler.
ayrıca açık açık laf olsun diye dip yazanlar mesaj sayısı yükseltmenin yeni yolunu bulmaktan başka hiçbir amaç güttüklerine inanmıyorum bitmediniz gitti diyesim var.
son fıyat dıp fıyat gursel abıye mahsus adamın durumu bellı parası varsa alıyor tabı pazarlık yapmaya calısıor adamsın gursel aga![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Aslında bir zamanlar Konya araba pazarında yaşamıştım dip fiyat muhabbeti.Tahminen açıklayayım biraz.Mesela bir mal satıyorsunuz.Aklınızdan 12 geçiyor ama 15 diyorsunuz.Alıcınında aklından 13 geçiyor ama bunu söylese üzerime yıkar diye geçiyor.Ne kadar aşağı çekersem kar diyor.Aşağı olmaz mı dip fiyat filan diye uzuyor muhabbet.Mesela satıcı çok sıkışık ve dip fiyat dediğinde 10 olur diyor.Alıcı aklından geçirdiği fiyata göre 3 karda.
Konya oto pazarında bir broadvay satıyoruz geçmiş gün.Ortalama o zaman 1 milyar 800 milyon filan ederi var.1.900 diyoruz aşağı olmaz mı diyor.1.800 diyoruz daha aşağı diyor.1.700 diyoruz son ne olur diyor.Sen bir şey ver diyoruz, aşağı olmaz mı diyor.Birinde denemek için 1.500 e kadar indim adam daha aşağı diyordu.Öğlen çektik gittik pazardan.Olayın mantığı bu yani.
Nadide şeyler değerlidir.
bende yönetime sormak istiyordumda buraya kısetmiş
şimdi x kişi fiyat bin tl istiyor
ben burda açık şekilde 750 tl olur mu desem yasak mı bu ?
Burda dip fiyat nedir diye sorcaklarına arayıp sorsalar (tel numarası yazıyorsa tabi ) daha mantıklı ama bence bunda abartılcak bişey yok
İnsanlar gerçekten almak istediği sürece ben bir sakınca görmedim
Livestrong
Dip fiyat artik cok insancil,
Baslikta hersey guzelce yaziyor,
Ilk msj dip oluru ne nakit su olur,
2. Mesaj peki durumu ne,
3. Peki hangi sehir,
4. Tmm kafama yatti, simdi jantsa bunun olcusu neydiyada benim arabama olur mu
Artik satiliklara format kurali gelsin, sirayla; durum= bu, dip fiyat=....
Hic sevmem altinti yapmayi ama hersey ortadayken ne vereyim abime ne vericen abime seklinde 5msj oluyor![]()
teşekkürler Özgür
bu arada başlıkta yazan
Yada satilik ilani verenler ozellikler sisik fiyatlar mi veriyorlar?
Bu sorunun cevabı kesinlikle evet %80 fiyatı şişik malesef, kendi kendime dışarda ben bunu 20 liraya alıyorum adam gelmiş malzemeye 40 istiyor dediğim çok olmuştur. İşin garibi alanda oluyor![]()
Livestrong
Eğer ürüne ederi kadar fiyat koyarsan pazarlıksız satılır zaten ürün. Ben bu site üzerinden telefon, 1 kere cd çalar, lip vb. şeyler sattım daha önce. Hiç birinde benzer mesajlar almadım, alıcı için uygun ve de malın ederi kadar fiyat yazılıydı çünkü. Yukarıdaki civic satan zatı muhterem gibi aracın ederinin 2 katını yazmadım. Ama milletimizin özelliği bu herkes kısa yoldan parayı bulmanın peşinde.![]()
Instagram: mutusgarage
Valla bu forumda sıfırından daha çok para istenen kullanılmış arabalar mevcut
Alan mallar olduğu sürece fiyatı şişiren de çok olur.
Honda 1.4lere falan hiç girmiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)