Şuan bilinen en iyi derece kaç TR de?, bide konyanın zemini vs şimdi bir santa pod la vs kıyaslanamaz zemin iyileşse belki de daha iyileşebilir. Ciddi emek zaman para harcanmış araçlar mevcut çünkü hali hazırda
Edit: Yanlış bulmadıysam 10.5 ile MSky'daymış güzel derece. Tutunma sorunu çözülebilen Supralar veya GTRlar bence daha iyi dereceler yapabilir bellide olmaz çünkü AMS nin arabası amerikada 8 küsür yapıyor.
En son hatırladığım rekor whiteside impreza Emrah'daydı değişti mi halen onda mı ??
☻/
/▌
/ \
10.5 değil, 10.050
konuya gelecek olursak eskiymiş ama şuan için bişeyler yazmak istiyorum,
Cüneyt abinin aracından güzel bir derece gelecektir diye düşünüyorum,
İsmail abide MSKYla 10saniyenin altına düşer diye düşünüyorum,
Mersindeki Wankel şahini merak ediyorum,
Anıl abinin Kabus 10.4ten daha iyisini yapacaktır,
Cüneyt abininki bitmedi, ama bitince sorunsuz yürüyecektir diye düşünüyorum,
başka hazırlanan araç var mı bilmiyorum ama Wankel Şahinde yürürse bu 4lü arasında güzel çekişmeler izleyebiliriz![]()
konu hortladığına göre buğra bey sizden güzel cici bi organizasyon bekliyoruz artık
bu arada bence 4 teker klasmanı çok kalabalık ve çok hızlı araçlar var ama drag spec bi hayabusa ile başedebilirler mi acaba?
doğan kırbaş drag spec hayabusa ile geçen yaz 10 sn nin baya bi altına indi yanlış hatırlamıyosam rpm race eventste
bide abimizde turbolu modeli de var hayabusanın![]()
geçen senede buna benzer bi anket yazıldı fakat yarışlarda çogunu göremedik hiç kimse yürümeden bişey diyemeyiz bence , büyük turbo ,yüksek hacim ,xx0+shot nos , kaliteli parçalar önemli değil pistte iyi tutunuyomu stabil ilerliyomu , pilot ne derece korkusuz ve soğuk kanlı sürüş sergiliyo bütün eksikleri giderildimi o önemli önümüzdeki son yarışa kadar bişi diyemicemummadık taş baş yarar
2000 hp olmasa da bu da bayağı güçlüymüş.Ayrıca ilan da biraz iddialı
Dodge Viper SRT/10 2007 Model 215.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57558430
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)