Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
mert abi sipariş etmişti lastiklerini ertan abi de de vardı die hatırlıyorum...valla kasımın 10 unda askere gidicem gitmeden görmek istiyorum bu yarişi...
bence ozellikle ctrlar ve civiclerin cogu kırılır cunku gozlemledigim ve bildigim kadarıyla, aks,sanzıman ve twin-triple plate debriyaj kullanan pek yok. sardıkları icin aktarmaya cok yuk binmiyor ve kırmadan sara sara gidiyorlar, fakat sarmadıkları zaman en az stage 4-5 akslar, cok saglam sanzımanlar ve cok saglam balata gerekecek. bildigim kadarıyla da civic icin dogbox tercih eden tek yuro ve oz var. competition stage 4-5 ler falan yalan olurbirde bugranında belirttigi bir durum var, eger vht ile uygun hamurlu kaliteli bir slick kullanmazsanız oldugunuz yerde debelenir durursunuz.
Oz özgün civic i sattı ama kalkar mı ki gene?
Hazırlıklar tam gaz devam etmekte bu aralar yoğun sponsorluk çalışmaları ile geçiyor ...
eyer böyle bir organizasyona sponsor olmak isteyebilicek ciddi tanıdıklarınız varsa benle yada organizasyonun prodüksyon sponsoru olan Partner Organizasyon'a ( http://www.partner.com.tr ) ulaşabilirler .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ne oldu abi o iş bizim eleman izine cıktı haber alalmadım daha
baska araclarin ben neredeyse hepsini taniyorumdadogboxli, stage5 aksli hondalar hangileri?
gelişmeleri sabırsızlıkla beklemedeyiz.
özellikle bilet fiyatları ve tam yeri
kolay gelsin, iyi çalışmalar.
valla sadece bu gün için gelicem kıbrıstanheycan dorukta az kaldı az
![]()
supercharger sınıfı yapıncooperlarla kaldırın benı
cıtırdan amerıkanda olabılır
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)