User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Sizce Hangisi Vıp Araç ?

ugr_kskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıtta sıkıntı yaşarsın, Resmen canavar.
    Yakıt konusunda canımızı yakacaksa sıkıntı

Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Starex yerine eski kasa Vito veya Transporter düşünürdüm ben.
    Biraz daha bütçeyi aşarak eski kasa vito olmak daha akıllıca olcak

Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 sene öncesi bile fazla yakıyordu yani

Arkası öne göre konforsuzdur doğru , ancak öyle çok büyük konfor kaybıda yok, rakam ve alma amacınıza göre alıncak bi araç vitodan falan gitceğiniz yolda 50 lira fazla yakar oda pek bişey değiştirmez sanırım
    Okadar ağım şahım yakmıyorsa yakıt dert değil bu bütçeye göre dizayn tip olarak çok güzel bir araç arkadaşımda var 140 lığı çok yakmıyo diyo aracından çok memnun benimde aklım karıştı hyundaı olması akıllarda hep bir soru işrate

Teşekkürler bunlar baktım mercedes vitoların eski kasalarına bakıyorum şimdilik

Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Starex ocağına incir ağacı diker. T4 bak bence.

Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 yaş eski olsun transporter al yanlız 2.5 tdi, 2.4 veya 1.9 a sakın bulaşma. Starexi aklından çıkar bence kullanıcı tavsiyesi...
    T4 Lere baktım bi kaç tane var ilanda güzel olan motor seçeneği vs 2.5 heralde farklı tipleri yok ?

Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka koltuklarla camların açısı hiç hoş değil.Camlar alçak kalıyor ve dışarıya bakmak için boyun tutulması yaşanıyor.Klima arkayı yeterince soğutamıyor ve kışında arka yeterince ısınmıyor.Vip yaparken bu sorunları hallettilerse alınır.
    Bu sıkıntılar varsa aile için olumsuz olur memleket karadeniz 1000 km yol var ve gezicez vs cabası bende şuan vtec var ama aile için bi araç daha şart

Alıntı Okan.A.A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence 110 cdi veya 112 cdi vitolara bakmanız en mantıklısı bizde vardı 110 cdi her açıdan memnunduk bize rutin bakımları hariç hiç sorun yada masraf çıkarmamıştı şuanda 111 cdi var ondanda memnunuz eğer düşünürseniz sormak istediklerinizi yazın akşam babam gelince sorarım kendisine
    110 cdi lere baktım o kasa istiyorum aslındada bütçeyi aşıyor ama biraz daha artırıcaz heralde

Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    starex ın cekısı cok kotudur arkası bos oldugu ıcın cogu yokusta patiye kalır arac
    O zaman sıkıntı büyür

Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıt düşmanı haberin ola ugur
    Vtecden fazla mı yakıyor abim D:

Alıntı xILuciferIx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 sene önce bizdede Hyundai H100 grand saloon vardı hayatında görebileceğin en berbat motora sahip rampada bayılır kalır ve hiç az yakmıyordu.
    Memleket hep dağ bayır bize gelmez o zaman strarex

Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yakıyor hiç bulaşma derim.

Vito veya transporter bu işin en iyisi
    Vito bencede en doğru karar olacak

Yorumlarınız için teşekkür ederim strarex den vazgeçtik bilgi almak burdan iyi oldu mercedes vito ların 110 cdi lerine bakıyoruz mağlum sitedekiler bir kaç tane var gözümü kestirdiğim

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde sanayide bi amca vardı starexi motor kitlemiş 7 binliraya yakın masrafı cıkmıstı ustalar bu arabalara binilmez yakıtı çok ve hassas araçlar demişti
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

engin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    starex aman aman kapıya çekme 4-5yaş alt model olsun yıldız olsun

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizdede var 140lik masallahi var arac canavar ama yakiti pekde ekonomik degil birde arkasi denildigi gibi konforsuZ bunlari goz ardi ederseniz alinacak arabadir
    Çeyrek Mühendis

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuda da olduğu gibi genel olarak hiç iyi yorumlar yok starex hakkında.
    sizin için en hayırlısı Vito ve transporter ikilisinden birini tercih etmeniz.

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    starex'ten VİP'mi olur be

ugr_kskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cerkez_kral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde sanayide bi amca vardı starexi motor kitlemiş 7 binliraya yakın masrafı cıkmıstı ustalar bu arabalara binilmez yakıtı çok ve hassas araçlar demişti
    Alıntı engin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    starex aman aman kapıya çekme 4-5yaş alt model olsun yıldız olsun
    Alıntı burakk. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizdede var 140lik masallahi var arac canavar ama yakiti pekde ekonomik degil birde arkasi denildigi gibi konforsuZ bunlari goz ardi ederseniz alinacak arabadir
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda da olduğu gibi genel olarak hiç iyi yorumlar yok starex hakkında.
    sizin için en hayırlısı Vito ve transporter ikilisinden birini tercih etmeniz.
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    starex'ten VİP'mi olur be
    Yorumlarınız için teşekkürler bilmediğin araçlar olduğu için danışmak istedim.17-18 lere alınacak vıp şeklinde en uygun starex görnüyordu o praya bu araç yanı

Mercedes vito lara bakıyoruz eski kasalara bi kaç tane var şu aklımda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01903055/detay

Bu tarz bir şey arıyorum fakat araçta klima yokmuş ama vıp iç dizaynı pek hoş olmasada ileride kendim yaptırırm belki örnek olarak koydum bu kasalar çok güzel.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0461760/detay/

Bu araca bayıldım fakat fiyat bize göre yüksek iç dizayn çok hoş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    starex neden çok yakar? çünkü parçası muadili olan transporter ve vitoya göre daha uygun olduğundan ticari amaçla kullanılır.ticaride anası ağlatır. 1-2 servis fazladan çekmek için gaza basılır da basılır setlere süratli girilir. ondan sonra derler ki arkası zıplatıyo. motoru çok yakıyo. vay efendim çok narin araç. şimdi gelelim konumuza... 2005 senesinden beri 2004 model starexe biniyoruz yakıtı biraz fazladır ama abartacak kadar değil 140-160km/h hızları arasında istanbul-ankara seyahatine çıktık araç 1/2 depo ile 3/4 depo arasında yakıt yaktı 8 kişi + bavullar gibi bir doluluk var ayrıca arkadaki makaslardan 1 tanesini aldırdığınızda 56 chevrolet gibi oluyor araç kullandığımız 8 sene boyunca rutin bakım harici masraf çıkamadı (maşallah) eğer starexle ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    starex almada ne alırsan al.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    starex neden çok yakar? çünkü parçası muadili olan transporter ve vitoya göre daha uygun olduğundan ticari amaçla kullanılır.ticaride anası ağlatır. 1-2 servis fazladan çekmek için gaza basılır da basılır setlere süratli girilir. ondan sonra derler ki arkası zıplatıyo. motoru çok yakıyo. vay efendim çok narin araç. şimdi gelelim konumuza... 2005 senesinden beri 2004 model starexe biniyoruz yakıtı biraz fazladır ama abartacak kadar değil 140-160km/h hızları arasında istanbul-ankara seyahatine çıktık araç 1/2 depo ile 3/4 depo arasında yakıt yaktı 8 kişi + bavullar gibi bir doluluk var ayrıca arkadaki makaslardan 1 tanesini aldırdığınızda 56 chevrolet gibi oluyor araç kullandığımız 8 sene boyunca rutin bakım harici masraf çıkamadı (maşallah) eğer starexle ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz
    aynı araca sahibiz, uzun yolda dediğin gibi az yakıyor ortalama ama bende 0,70krş ortalama yakıt tüketimi vardı. geçen yıl enjeksyonları değiştirmiştim. Durum bu transporter veya vito tavsiyemdir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)