Rolling videoları için bile burası sıkıntıyken bu konuyu buraya açmak başlı başına sıkıntılı.
@piscocuk 'un dediği gibi başkaları da şirketi bilse emin olur burdan şikayet yağmuruna tutar. Altından kalkamayacağı bedeller ödemek zorunda kalır.
Rolling videoları için bile burası sıkıntıyken bu konuyu buraya açmak başlı başına sıkıntılı.
@piscocuk 'un dediği gibi başkaları da şirketi bilse emin olur burdan şikayet yağmuruna tutar. Altından kalkamayacağı bedeller ödemek zorunda kalır.
tutanağın altına imzayı attıktan sonra hiçbirşey ispat edemez adı üzerinde imza üstünde ne yazıyorsa kabul ediyorum demektir.. Şikayet eden tarafta yalan beyandan sıkıntı yaşar.. ki ispatlanamayacağı için alkollü olduğu bişey olmaz
ancak arkadaşın alkollüyken ön camdan dışarı çıkarsa bir gün başka bir arkadaşı gelip yerine ölmez bilgisi olsun...
REAL MEN USE THREE PEDALS!
siz telefonda konuşurken itiraf ettiyseniz kaydetmişsse basınız agrıyabilir
hiç birşeycikte olmaz. polis beyana göre işlem yapar. hatta keşke mobese falan olsada sürücünün alkollü olan eleman olduğu ortaya çıksa. hem alkollü olana hemde sürücü bendim diyene yalan beyandan adli işlem yapılır. call center olarak ikisinede kaçar birşeyler. hem maddi hasar ceplerinden çıkar sigorta ve kasko ve araç kiralamak zorunda kaldığını beyan eden karşı taraf güzelce tazminat davasını açar hemde adli işlemden bir güzel para cezası gelir sicillerinde de görünür adalet yerini bulur...
rapor tutulmuş arabalar yapılmış bu saatten sonra hiçbişey olmaz.
ticari olarak tescil görmüş herhangi bir x aracın hiç bir trafik sigortası poliçesinde kiralık araç vs. klozu mümkün değil.Hiç bir hak idda edemez.
BAŞTAŞ PERFORMANCE
ac davani diyin cunku birsey ispatlayacagini sanmiyorum.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Avukata danışın. eminim böyle bi durumla daha önce karşılaşmıştır. şahsi fikrim , hiçbişey çıkmaz o işten. para koparmaya çalışıyolar..kendimi tutayım diyorum da yazmadan edemiyorum. sosyal mesaj v.s diyenler oluyo. alkol alıyosan şu direksiyona oturma be kardeşimm..seni düşünüyosam namerdim. başkasına zarar vericeksin..
onlar dava açmadan siz dava açın bence avukatınıza danışarak. benden kiralık araç parası talep ediyor cart curt diye
Adama sormazlar mı .. neden tutanak tutulurken itiraz etmedin diye ??
sorarlar..
İşin içinde bilmediğimiz başka bir durum yok ise bir *** çıkmaz.
Kaldı ki muhattapları siz değil sizin sigorta şirketinizdir.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Sadece tazminat davası açabilir. O da arabam hasar aldı şu kadar gün iş göremedim şu kadar para kaybettim diye. Onun dışında yok alkollüydü carttı curttu isterse arkadaşı savcı ya da hakim olsun genede işe yaramaz. Polisin tuttuğu tutanak esastır. Dediğim gibi sadece iş göremediği için tazminat davası açar onunda iş kapasitesine göre hakim belirler ne kadar olduğunu.
IN BOOST WE TRUST
olayı kendı tarafgına cekmek ıstersen benden para kopartmak ıstıyor yalancı sahıtlerle bana dava acmaya calısıyor dersın...
sonuc olarak kaza gunu arkadasınızın yerıne gelen kısıye alkol testı yapılmıstır
kaza tespit tutanağı kesin delildir ve aksi sadece kesin deliller ile ispat edilebilir.
Kavramlara takılmayın şöyle açıklayacağım;
Tanık, kamera kaydı, bilirkişi raporu takdiri delildir ve bu gibi deliller ile kesin delil olan kaza tespit tutanağının aksini ispat edemezsiniz.
İçiniz rahat olsun tek kuruş para alamazlar, zira kaza tespit tutanağı aksi kolayca ispat edilebilen bir belge olsa her kazadan sonra 2 şahit bulunur alkollü olarak kaza yapan biri alkolsüzdü denilip her seferinde kaskodan tazminat kolayca alınırdı
salla gitsin hiç birşey olmaz işine baksın. ama konu silinsin tavsiyemdir.
''Kenji Kita'' Adamsın...!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)