bence perte çıkar, yastıkların maliyeti çok fazla, kaldıki bunların yanında direksiyon ve gögğüs değişecek. Yağda akmış zaten. Biz golf 5 ile bu kazanın 10da biri hasarlısını yaptık, airbag falan açılmadı. Neredeyse perte çıkıyordu.
Printable View
bence perte çıkar, yastıkların maliyeti çok fazla, kaldıki bunların yanında direksiyon ve gögğüs değişecek. Yağda akmış zaten. Biz golf 5 ile bu kazanın 10da biri hasarlısını yaptık, airbag falan açılmadı. Neredeyse perte çıkıyordu.
Araç pert, Biraz oyalarlar simdi seni.
Arkadasımın annesi bu sekilde airbag actı 2012 polo ile, 2 ay beklettiler. Pert diyip işlemlere devam etmişlerde.
Airbag acan arabayla uğraşmak istemiyorlar, Maaliyeti yüksek oluyormuş.
Eyw arkadaslar yorumlarınız ve temennileriniz için bugün dananın kuyruğu kopar gibime geliyor dosyayı açıcaklar bugün
Araç pert olur bence
Banada pert olur gibi geliyor geçmiş olsun..
Eyw sağolasın ....kardes varsayımlar ile ithamda bulmasan güzel olacaktı ...Yeşilköy'den doğru 70-80 civarı hız sabitleyici ile geliyorum o yolda radar uygulaması vardı zaten...kaza sebebi basın expresin sol Şeridi'nden dangalagın birinîn e-5 ayrımını kaçırmamak için son radde aracını o tarafa kırıyor ve e-5 kaçıp devam ediyor dur deme çabalarımıza rağmen kaçtı bunun akabininde kaçan aracın yarattığı tehlike sonucunda önümdeki aracın akıcı yolda fren yapması ilede ben patlıyorum geç frene bastım olay bundan ibaret ...yanlış bilgiler ile makas vs gibî konuşmalar hoş değil zan altında bırakmanada gerek kanımca..benimde bu açıklamaları yapmama gerek yoktu selamet ile....
bu araba pert olur, airbagler, camurluklar, tampon, kaput, on ızgaralar degisecek, faların disleri kırılmıstır muhtemelen, onlarda degisir, motorda da sorun var, carter marter derken.
mekanik, boya vss, parca cok paralar tutar.
yüzde 90 araç pert..En az 25 liralık hasar çıkar..
varmı bir gelişme
Yağ aktıysa bitmiştir, kesin pert. sol önde direksiyon pompası olması lazım, o sadece dünyanın parası..
24.500 hasar şuanda servisin çıkardığı tabî araç perte çıkabilir diye vida dahi sökmediler araçtan soru işareti olan yerlerde var onarım olursa şayet biraz daha maliyet biner gibi ... experin incelemesinden sonra. Bi sonuç beklîyorum gelecek haftaya kadar....pert olma îhtimali biraz ağır basıyor gbi bakalım senin dosya ne durumda
Geçmiş olsun Kazayı gördüm bende hava alanın orada olmuştu kazanız en arkadaki araç sizdiniz ortadaki kırmızı palıo weekend bastakı aracı bende hatırlamıyorum. tekrar geçmiş olsun
olur gıbı duruyor ama servıs + exper önemli : )
Araç şuanda pert ihalesine çıkmış kapalı ihale şeklinde en çok fiyat atanda kalacak internette gordum çok şükür perte çıkacak gibi hayırlısı
ihalede 45 üstü teklif gelirse perte çıkar ama 35/40 civarı teklif gelirse servis iskontosuyla birlikte sigorta şirketi açısından onarım daha mantıklı olacaktır ....
Burada sorduğun soruya verilen cevaplar, bir falcının vereceği cevaplardan farksız..
En doğru bilgiyi sigorta şirketi, acente ve eksper verebilir sana...
Neredeyse tüm sigorta şirketlerinin pert limitleri farklıdır.
İşkembeden % vermek ne garip..
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun airbag açıp pert olmayan az araç gördüm yenilerden.
ters bişi olursa değer kaybı davası açın
Hayırlı olsun pert'e çıktığını öğrenmek sevindirici. Umarım aracınızın değerini verirler. Vermezlerse telif'e itiraz edip aracınızın değerinde bir araç temin edilmesini talep edin.
rakkamı tahmin etmişimde perte çıkma durumunu tahmin edememişim. perte çıkması beni şaşırttı. muhtelen aracın hasarlı durumuna iyi alıcı çıktı. çünkü kasko perte çıkarmadan önce aracı ihaleyle satışa çıkarıyor. ihaledeki tutar ile hasar tutarı ödenecek tazminatı geçiyorsa perte çıkarıyolar.
sana tavsiyem aracın ihale satış tutarını öğren. aracında normalde pek hasar yok. uygun bir rakam varsa alıp yaptırabilirsin.
bnde hasar danısmanlıgı yapıyorum .sımdı bn ve buraya yazı yazanlar falcımı ıskembeden mı sallıyoruz?onuda sole .
yok ole konu kırlenmesın dıe eyw dıyıp gıtmek.
beyler gerginliğe gerek yok konu kirlenmesin
ihale kapalı diye birşey olmaması gerekiyor öncelik senin. bende aracımı sigortadan aldım. ihaleyle satılan rakamı öğrendim 100 lira fazlasını ben teklif ettim ve aracı aldım.
benim araçtada 18 bin servis hasar çıkardı ama 2 bin tl masraf yaptım yapmadım. senin araçtada pek masraf yok. bence maximum 4-5 bin masraf var. eğer aracı 25bin 30 bin civarlarında alma şansın varsa alıp yaptırıp satarsın gene pert haliyele 40-45 eder
[ KAPALI İHALE ]Bu araç onay ve evrak beklemeli olup ihalesi kapalı tekliftir. Kapalı tekliflerde kimse kimsenin teklifini göremez herkes tek bir rakam verir ve en yüksek kim verdiyse araç ona kalır teklifinizi verirken asgari tutarı dikkate almayınız en yüksek teklifinizi veriniz. Aracın size kalıp kalmadığını ihale kapandıktan 10 dakika sonra öğrenebilirsiniz. Araç kaldıktan sonra teklifiniz sigorta onayına sunulur. Onaylanma ve aracın evraklarının tamamlanma süreci en geç 45 iş günüdür bu süre içerisinde ödemesi gelmeyen aracı almama hakkınız vardır. Aracın ödeme bildirimi geldiğinde ödeme süresi 3 iş günüdür. Bu araçta park,çekici ve expertiz ücreti çıkma olasılığı vardır. Lütfen Bu borç bilgilerini aracın bulunduğu servis numarasını arayarak öğreniniz.
NOT: BU ARACA VERDİĞİNİZ TEKLİFİN GEÇERLİ OLABİLMESİ İÇİN İŞ BANKASI HAVUZ HESABIMIZDA 2000 TL teminatınız BULUNMASI GEREKMEKTEDİR. ( Eğer vereceğiniz teklif 40.000 TL`nin üzerinde ise havuz hesabımızda 3.000 TL teminatınız bulunması gerekmektedir.)
Bu sayfada görünen fotoğraflar aracın hasarını tam olarak yansıtmayabilir.
Bu nedenle aracın teklif verilmeden önce mutlaka görülmesi önerilmektedir.
Sonrasında ortaya çıkacak hiçbir talep şirketimiz tarafından kabul edilmeyecektir.
her sigortanın çalışma şekli farkı tabi.
ben sadece tavsiyede bulundum. ben kendi aracımdan 10 bin kar ettim. sizin araç daha değerli ve daha az hasarlı çok daha fazla kar elde edilebilir. sonuç olarak araç sizin "vermiyorum ulan" dediniğiniz an olay bitmiştir.
bu süreçte kanser olmamak elde değil. ben pert işleriyle uğraşırken hayatımın en sinirli günlerini geçirdim. benim sigorta halk sigortaydı ve halk sigortada pert araçlarla ilgilenen 1 kişi var. adamı 1 hafta boyunca -sabah -öğlen -akşam aradım adama ulaşamıyorum başka bir bölüme bağlanıp ulaşamadığımı söylediğimde "biz yardımcı olamayız. arkadaş ya yerinde değildir yada meşguldür. arayın düşer" diyorlar. en sonunda adama bağlandım tam o sırada yanımda dosya numarası yoktu adam ısrarla dosya numarası soruyor bende izah ediyorum "beyfendi 1 haftadır sizi arıyorum ulaşamıyorm vereyim plakamı vereyim tc kimliğimi bakın" yok adam sinirli bir şekilde illa dosya numarası istiyor çıldırdım resmen. "Allah belanı versin" dedim kapadım sonra başka şekilde hallettik tanıdık vasıtasıyla. yani anlayacığın inşallah sinir krizleri geçirmessin