aynı benim başımdan geçenleri anlatmışsınız :) bold yaptığım yerler aynı benim yaşadıklarım, şimdi gülüp geçiyorum.
Printable View
Sürekli ara mağdur oldugunu belirt 2 gunde bır yokla yoksa bastan savıyorlar haberin olsun kasko ney bu arada?
Az çok tahmin etmişiz geçmiş olsun tekrardan.
Yalnız aracın pert olma tarihinden 1 ay sonra hatta 1 ay 10 gün sürelerde elinize paranız geçer.Kapalı tekliflerdeki fiyatlar daha düşük oluyor açık artırma usulü olsaydı bu sizin için daha iyi olurdu.(pert olma açısından.İhaleye cıkmış olması pert olucağı anlamına gelmez.) Yukardaki arkadaşın belirttiği gibi piyasa fiyatlarından daha aşağı rakamlarda kalabilir çünkü bu tarz tekliflerde 45 gün bekleme süresi var o yüzden düşük teklif verip kalırsa bu rakama kalsın diyerek beklerler.açık artırmada 45m olucak teklif, kapalı tekliflerde 30-40 aralığında bir fiyat alıcakdır.Bunu avantaja cevirebilirsiniz aracınızı alarak.Tabi uğraşmak lazım birde aracın hasar kaydı olucak.Ama nerden bakarsanız bakın 10-15m arası bir meblağ cebinize kalıcakdır.Umarım istediğiniz üzere aracınız pert olur.
konsol komple değişecek, bence çıkar perte
ihale sonuçlandı sanırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22932567/detay
Sonuç nedir ? satılık araç sizin ki mi ?
araç sana ait olduğu için ilk alma hakkın senin olmuyormu her sigortada farklımı oluyor bu işler geçmiş olsun bu arada Allah beterinden korusun.
kasko teminat bedeli 65.000 TL olup, bu fiyat üzerinden araç pert.
arkadaslar araç perte çıktı arkdasın dediği gibi belli bir fiyata anlaştık hatta yeni araç siparişi geçtim bile bu 1 mayısa kadar evrakları tamamlayıp aracı kendimden cıkarıyorum
a3 sipariş verdim golf cok uzun bir süre zaman istediler biraz kesinti olsada paranın 4/3 ünü aldım
geçen hafta aynı aracın beyazı ile arkadaşım kaza yaptı oda önden kaza yaptı air bag açmamasına rağmen 17 milyar hasar çıktı ve perte çıkmadı sizinkinin çıkması muhtemel.