Avukat ile görüşmenizi tavsiye ederim. Site yönetimiyle ve rahatsız olan başka komşular varsa birlikte hareket edebilirsiniz, iyi organize olunursa herkes kendi üstüne düşeni yaparsa haklı tarafın siz olacağı aşikar. Ortada normal bir durum yok egzama ve Psikolog raporlarınız ile ciddi bir yaptırım olabilir düşüncesindeyim. Ancak bu süreçler kolay olmayacaktır zaman, sıkıntı ve para gider. Allah sabır versin.
Tuvalet ışıklıgından pıs koku gönder ince hortum vs vasıtası ile herkez kokudan rahatsız olup ya gönderirler yada kovarlar..
Bi bidonun içerisine pis koku yayacak madde doldur kapagına silikonla hortum bagla içinde bir miktada hava kalsın hortumun ucunu onun penceresinin önüne çıkar tel ile bidonu sıktıkca içindeki pis kokulu hava onun banyosuna dolacaktır ( tesisatcı cagıracak kokuyu bulamıcak falan filan ya ) ulan ciddi cidd oturdum yazdım yanlız ha..![]()
Bu sıkıntıyı çekmeyen yoktur sanırım. Ben bu sebeple bundan sonraki evlerimi müstakil veya en üst kat harici tercih etmeme kararı aldım.
Daha önceki evim giriş katı idi ve yatak odasının altında hidrofor dairesi vardı dakika başı tak tuk sesleri geliyordu , izolasyon v.s. çözemedik ve ben sorunu çözdüm EVİ SATTIM ...
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Alt kattan kat betonunu deldirin zemine yaklaştığında çok ince matkap ucu ile duvara yakın bir yerden delik açtırın gece ses çıkarmaya başladıklarında delikten kokulu sprey sıkın.Mümkünse direk salona yapın.
Taşınmak da çözüm değil bence müstakil evde oturuyorum komşunun köpeği 7/24 havlıyor bahçede olduğunda ve umursamıyorlar. Küçük bir köpek de değil(eğitimsiz rot). Hayvana dokunamıyorum o da canlı. Hafta sonu evde oturup kafayı dinleyeceğime evden çıkıyorum ses yüzünden.
Ses izolasyonunu çok iyi bir şekilde yapmanız gerekiyor ozaman en az seviyede olacak sekilde bi araştırın bence bunları uzman kısılerden derım abicim
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
İşin en kötü kısmı belirli bir süre sonra insan o sese endeksli yaşıyor ve sürekli onu dinliyorsunuz acaba ses yapıyorlar mı diye ? Yani aslında psikoljiniz bozuluyor ve tam bir takıntı haline geliyor. Adam adım atsa duyuyorsunuz , psikolojik olarak kafadan silmeye çalışmak lazım biraz.
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Aklıma gelen eve video sistemi kurun ve her ses çıkardıklarında kayıt a alın kayıt ı alırken saat erkense pencereden güneşi çekin , TV yi açın saati çekin takvimide belirli edicek birşeyi unutmayın her türlü kanıtı çekin durumu belli edicek belirli bi süre sonra yeteri kadar veri olduktan sonra avukata gidin elimde bu bu var durum bu deyin elbet bişiler yapılır
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
büyük geçmiş olsun, oturduğunuz yerden taşınıp giderseniz gereksiz insanlar yüzünden düzeninizi bozmuş olursunuz. Gidip sert bir dille konuşsanız kavga çıkabilir oda hiç hoş olmaz.. Bence gidin ve yalıtım yaptırın; araştırın hangisi iyi hangisi kötü paraya kıyın yaptırın şu illeti. Madem başka bir çözüm yok onlarda tepinsin dursun
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
ya karakola git yada savcılığa davacı şikayetçi şeklinde ifadeni ver ama o uzun bi sürec pek bir sonuç getirmez bence en güzeli taşınmak ya da apartmanda imza toplayın savcılığa dilekçe ile genel huzuru bozmak kabahatinden tahliyesini sağlayın
Lütfen şu filmi izleyin:
Pacific Heights
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)