User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
196 sonuçtan 191 ile 196 arası

Konu: i-DTEC dizel motor Türkiye'ye geliyor.

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikkat etiğim bir nokta var.. Burası otomobil severlerin buluştuğu bir topluluk.. Yani hiç birimiz otomobillere demir yığını gözüyle bakmıyoruz. Bu sevginin seviyeleri değişken de olsa hepimizin ilgi alanı otomobiller..

Bir sürü şey de biliyoruz yine kişiden kişiye farklılaşan değişken seviyelerde..
    Dizel Honda konularında insanların yazdıklarını haftalardır okuyorum da;
    Forumun çok büyük bir yüzdesi Honda nın iyi bir marka olduğunda hemfikir. Ancak dizel bir honda nın iyi bir fiyatla piyasaya çıktığında alınabilir bir otomobil olduğunda da hemfikir..

Aynısı FB civic çıktığında da öyle olmuştu.. Kimse almaz inanılmaz çirkin, tasarım rezaleti vs diye hepimiz yazıp çizdik.. Şu anda nasıl yollar? Deli gibi satıyorlar yine..

Dizel honda nasıl olacak? Adam girecek showroom a, ben bu arabayı istiyorum diyecek, 70bin i basıp gidecek.. Yan tarafta x markanın dizeli olsun isterse.. tipi hoşuna gidecek, 3-5 ay sıraya girmek istemeyecek, karısının/sevgilisinin hoşuna gidecek, bir şekilde alacak..

Fiyata falan takılmayın.. Bu araba çoooooook satacak hem de çok!.. Sen ben biz bu kadar parayı bu arabaya bağlamanın akıl karı olmadığını biliyoruz. Çünkü ilgiliyiz.. Alternatif markalar hakkında fikir sahibiyiz. Kimimiz çok üst düzeyde kimimiz ucundan da olsa biliyoruz bu işi.. Ama TechTurkey in, Türkiye otomotiv sanayi için potansiyel örnek oluşturduğunu olduğunu düşünmüyorum. Gerçek hayattaki müşteriler çok ama çok dangozca otomobil alıyorlar..

Dolayısıyla Honda Dizel modelini peynir ekmek gibi satacak..
    mavi rengini begendigi icin hanimina impreza wrx alan adam biliyorum
    teyzeden type r alan arkadasin konusuda forumda mevcut

OguzU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alcağımdan değil ama bugün gittim bizzat gördm bence hoş bi kasa konforluda ama fiyat tuzlu yarın bereçteki hondada lansmanı var deneme sürüşüne katılcam arabayı alamayabiliriz ama deneme sürüşüdemi yapmıyaaah

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok uzun bir yazı yazmıştım fakat şirketin proxy sistemi hata verdi ve mesajım kayboldu.

2008 FD6 85k km ye kadar kullandım. şuanda da FD7 var. genelde babam kullanıyor ve sıkışık trafikte işe gidip geliyor bence yakıtı gayet normal. dizel civic bence çok satacak ve piyasayı çok sallayacak.

sonuçta civic gerçekten çok başarılı bir araba. kasası genelde ilk başta sevilmez ama zamanla gözü alışır insanların bu klasik bir civic durumudur
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okan.A.A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada aracın ilk testi gerçekleştirilmiş pek fazla detaylara girmemişler ama izlemek isteyenler için buyrun
    İlk Test - Honda Civic 1.6 i-DTEC - YouTube
    esp nin kapatılabilmesi baya etkileyiciymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rocco siffredi tarzı el freni olmasaymış iyiymiş

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidyo araç üzerine değilde esp yi kapatınca aracın neler yaptığı üzerine olmuş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)