mısal ben bu sıtede araba satan çürük üstüne folyo kaplayan adam bılıyorum :D
Printable View
mısal ben bu sıtede araba satan çürük üstüne folyo kaplayan adam bılıyorum :D
aracımın orjinal rengi
http://imageshack.us/a/img405/1373/bmwe39.jpg
kaplamalı hali
http://imageshack.us/a/img341/3373/8...9632249605.jpg
folyo yaptırmam demem ama folyolu almak istemem altında ne cıkar bilinmez
bende folyo kaplı arabayı tercih etmem.boya en iyisi hala bence.
komple benım boyatmam gereken bir araba bile olsa boyası gözüken bir arabayı almak benım gibi herkesin tercihidir bence.
sebeblerini arkadaşlar yazdılar zaten sen de aynı durumda olsan aynı tepkiyi verirdin.
ayriyetten fotograf gösterdin diyorsun. ama sunu düşünmen lazım sen kaplatırken araç düzgündü hiç birsey yoktu kaplattın biniyorsun kaza yaptın aracı toparlarken ztn folya var boyaya para vermıyelim direk kaplıyalım gecelim dedin. aracının elinde tertemiz fotoları var diye araban sonradan birsey olmamış anlamına gelmıyor.
herseyi iyi düşünmek lazım ...
Folyo kaplı bir araca pasta cila bile atamıyorsun arkadaş o yüzden bencede olmaz yani
kaplama yapdığımız aracın kaplamasını söktürürken kaputtaki ve sağ kapıdaki daha önceden yapılmış local boya kaplamayla beraber geldi kaput ve kapıyı yeniden boyatmak zorunda kaldık..
bizimki gene hiç bir şey ben sanayide kaplama sökülürken boyası kaplamayla gelmiş range gördüm komple araç zımparadaydı aracı komple boyaya sokuyorlardı.. kısaca adamlar haklı boyanın altından ne vardan ziyade o kaplamayı adamlar söktürürken önceden yapılmış boyası varmı macun varmı bunları bilmeden söktürürlerse kaplamayla beraber boyada gelebilir sonra bir ton masraf ve satarken sıkıntı..
normal öyle davranması boyasını görmek istemiştir gocunulcak bi durum yok satmadan önce yada telefonda araç folyo kaplıdır ama işte şu parçalar boyalıdır v.s dersen daha güvenini alırsın karşı tarafın
folyo kaplamalı araç sürpriz yumurta gibi. altından ne çıkacağı belli olmuyor. adam boyasız der, folyo olduğu için bakamazsın. söktüreceğin tutar sonra bi bakarsın patates. boya takıntım yoktur öyle ama yalan dolandan haz etmem. sözüm meclisten dışarı ancak yapan yok mu ? var hem de sürüyle.
Hemen reklamımı yapayım. Bu nedenle 4 saatte kaplayabileceğiniz ve satmak istediğinizde de yarım saatte kendinizin sökebileceği ve hiçbir şartta bvoyalı arabanın boyasını yada verniğini alıp gelemicek PLASTİDİP kullanın :D
kaplayamaya ciddi karşıyım ama cumartesi günü arabamın tavanında vernik yanıkları var diye boyatana kadar idaretenlik gözüme pis gözüküp psikolojimi bozmasın diye kaplattım sadece boyaya kadar :D
folyo kaplı aracı sökülürken macunlarında çıktığını gördüm.ben olsam bende istemem folyo kaplı arabayı almayı.altından ne çıkacağı belli değil ki
kaplama oldugunu bence belirtmen lazımdı. öyle esnaf arkadaşlarımız varki arabanın heryeri soyulmuş macunlamışlar boyamamışlar bile üstüne folyo çekmişler öyle araba satıyorlar tavan hariç boyalı derler tavanda folyo vardır mutlaka onu kaldırıncada macun catlaklarını görürsün miden bulanır o yüzden kimse yanaşmaz bence