Aynen kanka, Samet ide bizim müritler arasına kattık Allahın izniyle :D
Printable View
Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar söküm işine başladım...:)
orjinal rengi daha güzel
Folyo kaplanıpta satılığa çıkarılınca sanki kaplamanın altında bir ayıp varmışta, O örtülmeye çalışılıyormuş gibi algılanıyor.
Not: yorumum senin aracınla ilgili değil, bilmediğim,görmediğim bir araçla ilgili yorum yapmam, genel olarak folyo ile ilgili düşüncelerimi yazdım :)
Bazıları 10-15 cm lokal boyaya bile kafayı takıyor , arabada kusur arıyor.Folyolu arabaya bu mumeleyi yapmaları normaldir.Ki bencede folyolu araba alınmaz...
Tavanı kaplı sıfır araçları görünce bile tiskiniyorum. Muhtemelen alacağım arabanın da folyosunu söktürür öyle alırım.
söküm işine başlamış bunuyoruz arkadaşlar
http://img194.imageshack.us/img194/5...4767119605.jpg
Çok yerinde bir karar olmuş ki orjinal rengi çok daha hoş duruyor bence :)
Orjinal rengi daha güzelmiş bence söktükten sonra cila işine girersin tadından yenmez :)
orjinal rengi ve replika da olsa alpina jantları ile çok daha güzel ve özel duruyor :) zevk meslesi ama bu karpuz jantlardan gına geldi artık :D
Su karpuz jantlardan burada daha hickimsede gormedim. Birileri bana gonderse cok sevaba girer :)
zevk meselesi tabi de orjinal rengi zaten çok daha güzelmiş.neyse başlamışsınız zaten sökmeye.
folyodan bende hoşlanmıyorum komple boyalı desen daha çok işime gelir alırm
ben de öyle valla kaplamaysa direkt ilanı esgeçerim komple boya olsun ama kaplama olmasın, kaplama yapılıp da altında neler neler çıkan arabalar biliyoruz neticede :)