orjinal rengi + alpine jantlar !![]()
bazı ınsanlar kazalı arabayı topluyo macunluyo boyaya gelınce kaplattırıyor kaplamayı soktuğun zaman altından macunlu bır araçla karşılaşıyorlar buna cok sahıt oldum.
bende zamanında folyo yapacaktım fakat ilk önce kapı içlerini açınca çirkin diye yapmak istemedim daha sonrada zaten sökülürken boya ypranacak komple boyanacak diye hiç girişmeden komple boyattım ve kafam rahat evet komple boyalı diyorum folyolu oluncada farklı bir muamele görmiyecekti arabam mesela , ayrıca orjinal halide aracınızın bence daha güzelmiş .
Söktürmek iyi seçim olmuş. Orjinal rengi cidden daha güzel![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bence gayet şik.sanki alinca ilk is folyosunumu sökücem.araba hosuma gittyse folyoluymus folyosuzmus farketmez degiseni motoru sanzimani saglamsa gerisine bakmam.demir yigini en nihayetinde.boyasiz teyzeden samanlikta saklanmis aracin devrini aldiktan sonra yolda pert olmayacagi ne *****.
Bu arada kaplama rengide orjinal rengide cok guzel
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
arkadaşın sözüne güvenip folyo kaplı aldığım aracı komple boyatmak zorunda kaldım, folyoya ve söze güvenmem bir daha
arkadaşlar folyo sokümünü bitirdik aklınızda olsun Komple boyatmak zorunda kaldım folyo çok hasar vermiş altındaki boyaya
Folyolu araç insanları yanıltabiliyor, bu yüzden alıcı kişi çekimser kalmakta.
Bu yüzdende aracın folyosunu söktürüp satmak daha mantıklı oluyor.
Şahsi fikrim ise, bende muhtelmelen folyolu bir araç almaktan çekinirdim.
Benim aracımın muhtelif yerlerinde boya olduğu halde söktürdüğümde hiç bir şey olmamıştı. hatta bir parçası boyandıktan 1 hafta sonra kaplattım söktüğümüzde yine tertemizdi. Profesyonel eller ve kaliteli malzeme ile folyoda sorun yaşamassınız.
Ama folyo araç kesinlikle satılmıyor, açıkcası bende folyolu araçla 2 sene gezdiğim halde araba bakarken ilanda folyo yazıyorsa direk kapatıyordum.
İnsanlara komple macunlu arabaları folyolayıp satanlar olduktan sonra bu güvensizlik gayet normal.
3 tane araba söküldü gözümün önünde sadece bi tanesinin bir parçasında vernik atması oldu.. 3 sene kaplı kaldı arkadaşımın eosu sökünce hiçbiyerinde deforme olmadı.. sizin folyo cast folyo değil miydi de zarar verdi, ya da araç boyalı mıydı
millet arabanın açıklarını kapatıp satmaya çalıştığı için hatalı aracı hatasız göstermeye çalıştığı için herkes art niyetle bakıyor 2 kere düşünüyor insan..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)