bu kadar guzel anlatılamazdı![]()
bu 1,2 ler cok kotu.
1.5 dci lar filan guzel, hizlanabiliyor. yokus cikabiliyor, sasirtici...
1.4 98 hpler de is yapar.
Built to fall....
ben aracımı yaptırırken kasko bana aynı modeli vermişti, çekişi ve yakıtı hoşuma gitmişti.
geri kalan özellikler ve kalite r9 gibi kaliteli değil![]()
İncelemeyi keyifle okudum.
İncelemenizle alakalı değil, fakat dile getirmek istedim. Insanımızın elmayla armutu karıştırma gibi bir huyu var. Örneğim, zamanında 22binden başlangış fiyatıyla satılmış Acccent Era ile bir üst sınıf olan ford focus'u mukayese edip. Her yönüyle focus üstün vs. yazıp, diğer ekonomi sınıfı aracı itin götüne sokmak gibi. Ya da 2 kişilik roadstar bi araçla, 5 kişilik daha geniş hacme sahip coupe aracın mukayese edilmesi gibi.
İçimde kalmıştı, belirtmek istedim.![]()
İncelemelerinizin devamını bekliyorum.![]()
Instagram: mutusgarage
bagaj kapağının altında mukavvamsı halıfleks döşeme tarzı bişey vardı siz mi çıkardınız yoksa öyle miydi ? fabrikadan işi bitmeden çıkmış gibi duruyor bu haliyle![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
inceleme süper. aynı aracı bende kullandım 3 ay. araç o kadar iyi tasarlanmış ki herşeyi düşünmüşler. Camları sildiğim silecek suyunun kokusu Araç Parfümü olarak araca yayılıyodu.
ve ben 130 yaptırmıştım araca düz yolda![]()
Anlatımı çok beğendim, üslup ve akıcılık nefis.
Clio neden o kadar kötü onu anlayamadım, clio 2 symbol 65 hp dizel ile bile o kadar kötü anılarım olmamıştı, bilakis sevmiştim de![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
a noktasından b noktasına gitmesi için üretilmiş bir araç işte fazlası yok, slogan şöyle olmalı aslında "beklentiye girmeyin"![]()
1.4 olanida cok iyi degil buarada ben kullaniyorum gunluk is goruyo ama 1.2 cok zayif kaliyo demekki bende askerde 86 model 4 vites reno 12 kullanmistim 100 zu gecemiyodu.
Ozan abi hic erinmeyip bizi bu sekilde aydinlattigin icin tesekkur.Zaten Renault dendiginde bir durup dusuneceksin.Bu arada aramadin hala
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Hayatımda bu kadar isteksiz çalışan bir silecek kolu çifti görmedim.
Silmek istemiyor, hayata, yağmura ön cama adeta isyan ediyor! Bı hayata termosifon yada 256 MB ddram olarak gelmeliydim, nerden çıktıda silecek oldum gibi bir hal içinde.
yarıldım bu duruma diye bilirim gercekten 1,2 motor ilginc bir motor gidip gitmemek arasında kalıyor acaba ne yapsam diye pistonlar kendi arasında tartışıp şanzumanla kavga ediyor..![]()
1,2 1,4 ve 1,5 Dci isini kullandım 1,2 1. viteste bile hızlanmıyordu 1,4 idare eder ama 1,5 Dci olana yetişemez 130 ile giderken kuru zemınde hafıf frene bastım kaymaya başladıaz daha çarpıyıdoum öndeki adama .1-2 ay sonra satıp kurtulduk
yok oyle, girintili çıkıntılı düz değil.
1.5 reno motoru gayet güzel. 1.2 benzinli kötü. galiba bu eco2 bilmemne ayagina 100 km de 3 litre yakan araclar yaptilar ya, bu da o seriden, insani sinir hastasi eder.
a noktasindan b noktasina izdirap oluyor, cidden korkunc kotu.
Built to fall....
makaleleri görelim, bir ayar çekelim.
Araç incelemelerine benden tam destek.
üsluba gelen övgüler için herkese çok teşekkürler.
Bu arada yol tutustan bahsetmedim hic, cok tutarsiz araba...
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)