Geçen hafta aynısından aldık dün lpg taktırdık 200km oldu vasat değil iş görür.
Bagaj geniş oturuş fena değil çekişinden birşey beklememek lazım 1.2 araç sonuçta.
1.5 dci Expression dijital klimalı 4 cam otomatik denk getirirseniz altındır.
Printable View
Geçen hafta aynısından aldık dün lpg taktırdık 200km oldu vasat değil iş görür.
Bagaj geniş oturuş fena değil çekişinden birşey beklememek lazım 1.2 araç sonuçta.
1.5 dci Expression dijital klimalı 4 cam otomatik denk getirirseniz altındır.
Ya siz niye kötülüyorsunuz ki, ben aracımı seviyorum. Çekişi gayet iyi, devrini yakalayınca güzel gidiyor. Bu konuyu techturkey'e yakıştıramadım...
Diyen birinin çıkmaması şaşırtıcı :D Keyifli bir inceleme olmuş :)
Dip gaz kullandim temde, sehir icinde akici yogun trafikte kullandim...
ortalama 6.9 , fena degil
Uslup cok basarılı aklıma kutahyalı elemanların palio incelemesi geldi :)
Hayalinizdeki Araba - Palio (Geri Vites) - YouTube
abi eline ağzına sağlık bu tarzdaki yazı üslubuyla yapılan araç incelemeleri benim çok hoşuma gidiyor.. oldukça samimi bir tarz oluyor :)
araç ne kadar ekmek o kadar köfte söylemine uyuyor ama bu ekmeğin içindeki köftelerde içi tam pişmemiş köfte gibi tat vermeyen köftelerden oluyor biraz :D
inceleme anlatım super eline sağlık
bu olayı aslında yapsak gerçekten dediğinz gibi güzel bi arşiv olur herkeste birsuru araç var
bendede picanto 1.1 ile getz var al sana 2 araba daha :D
Clio efsane bendede 1.5dci var şirketten tam bir das auto.. Başka bişey beklemiyoruz.. Bide 100den sonra motorsiklet hissi vermesi ayrı bir adrenalin bağamlılığı yapıyor.. :)
yapariz yavas yavas, neden olmasin, forumda her turlu arac var nasil olsa..
Bu arada aynalar da cok ufak ve kör noktası cenneti..
Yazı çok güzel olmuş, bu tarz blogda yayınlanan inceleme yazılarını çok seviyorum. Devamı gelirse çok keyifli bir bölüm olur.
Araba içinde Türkiye'de en çok satan araçlardan biri sanırım.Burdan toplumumuzun otomobil kullanıcısı profilini çıkartabiliriz :D
gayet güzel olmuş , tecrübe kazandıkça daha da uzar yazılanlar.
bir arkadaşım ingiliz forumunda paylaştı clio sümbülü. gelen cevaplar komikdi. dalgamı geçiyorsunuz bu çinde üretilen kopyamı filan diye sorular gelmişti.
hatta çok iyi fotoshop yapmışsınız ama tip uymamış renoya yakışmadı gibisinden yorumlar yapanlar oldu.
adamlar renaultun böyle bir dandik arabası olamaz inanmıyoruz filan demişlerdi :D
Bu arada,
cok pm geldi, inceleme konusuna daha cok egilebiliriz.
ben bunun dizeliyle izmitten istanbula kadar gitmek zorunda kaldım hakkaten daha kötü bi araba kullanmamıştım.. bu kadar güvensiz hissettiğim bi araç daha olmamıştı.. torosundan şahinine biçok araba kullandım buarada pamuklara sarılı da büyümedik :)
Ben geçen bi taksiye bindim bundan bi önceki kasaydı heralde devir saati yoktu çok tuhafıma gitmişti. Ön camlar manuel falan. 92 model doğanda bile var bunlar. Böyle araba üretmek yasaklanmalı bence.