çok iyi ya :DAlıntı:
Silmek istemiyor, hayata, yağmura ön cama adeta isyan ediyor! Bı hayata termosifon yada 256 MB ddram olarak gelmeliydim, nerden çıktıda silecek oldum gibi bir hal içinde.
Printable View
çok iyi ya :DAlıntı:
Silmek istemiyor, hayata, yağmura ön cama adeta isyan ediyor! Bı hayata termosifon yada 256 MB ddram olarak gelmeliydim, nerden çıktıda silecek oldum gibi bir hal içinde.
Bende de 2001 1.4 98 lik var. Diğer arkadaşların araçlarını kullandığımda arada ki fark inanılmaz.:D İnsignia 180 hp. e46 3.20, astra 1.6 twinport arada kullandıklarım bunlar. Aman tanrım diyorsunuz. Bunlar arabaysa benim bindiğim ne diye sorguluyor insan.:) Yalnız 1.4 16v astra h 1.6 twinportu çiğ çiğ yiyor onuda belirteyim.:) 1.4 16v ehh işte idare eder değil ciddi iyi gider fakat ciddi de yakar.:)
dizeli arkadasimda vardi. 290 bindeki albea (turbosu bozuk) bile daha iyi gidiyordu.
Allah kolaylik versin :)
Aynne öyle. Ama eski kasaları bi nebze daha iyyidi. Bu kasa da yol tutuşta eski kasaya göre daha kötü. Otobanda 100-120 km hız arası spin atıp yen yana gittiğimi araçlatrı ön camımdan görmüştüm. Nasıl takla atmadı hala anlamıyorum. Alacak nefesim varmış demekki...
geçen sene trafikte seyir halindeyken amcamın clio symbol e arkadan vurdular ve koltuk kırıldıda çıktı ya ötesi varmı çok hızlıda vurmamış adam :D
1.5 dci leri az yakıyor ben aldım kiraya verdim çalıştırıyorum arabayı :)
Gerçekten daha kötüsü yok :)
Anlatım güzel :D
güzel inceleme ancak fiyat konusundan hiç bahsetmemişsin 25.000 liste fiyatı idi 1.2 nin indirimle falan 23.000 e falan alırsın.. Birde filo aldıgını düşün yani 20.000 liraya 2012 model sıfır araç alıyorsun.20 binliraya ? E parçası ucuz servisi yaygın... En çabuk satılan araçlardan biri 2. eli de güzel. Bence o fiyata çok uygun.2012 de linea ve fluence den sonra turkiyede en çok satan 3. model symbol.Bana sorarsan dünyada kalan son araç olsa yine bisiklete binerim buna binmem ama iş şirket vs gelince fiyat+performans konusunda bence en iyi araba bu.
Yokusta kalma olayini ben bu arabayla yasadim.
2011 kiraladigim clio symbol 1.2 yle bir yokusu 1.vlteste 2 kisi cikamadim ve geri geri inmek zorunda kaldim
Siz işi bilememişsiniz.
O gibi durumlarda hemen manevra yapılır, yokuş geri geri çıkılır.
Gerçekten eski bir numara bu.
Ama, fındık kadar Corsa'nın içinde 5 kişi ile meşhur İbriktar yokuşundan Boğaziçi Üniversitesi'ne kadar geri geri çıktım bir kez.
(İbriktar Yokuşu, Küçük Bebek Yokuşu'na sahilden girdiğinizde, daha yol düz iken sağınızda kalır. Öyle yerleri vardır ki, kendinizi duvardaki sinek gibi hissedersiniz)
1.5 dci ını, 1.5 sene 90 bin km kullandım
o gayet iyiydi 170- 180 e kadar hızlanır, her türlü şantiyenin balçık çamurunda gezdim durdum..
ideal şirket spec arabadır bence
1.5 dci olanı ben de çok kullandım şirkette de,burada konu 1.2 :) İnceleme bölümü fikride güzel ayrıca...:)
lafı başka yere çekme,hangi yönetici tutupta aa şu adamı çok seviyorum dur şuna bir F30 alıyım dediğini duydun?
Sonuçta şirketler araç alırken,aracı satın aldığı adamı kucaklamıyor zira adama para veriyor. Şirket için önemli olan en az fiyat+en düşük yakıt tüketimi