Ülkemiz çalışıyor![]()
Bunun gibi milyonla üst geçit var, alıştık artık.
Allah belalarını versin, iyi hizmet veriyorlarmış hesapta...
Oraya gece çarpsan ölsen seni suçlu sayıp direğin de geçidin de parasını alırlar.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tabii ya, çalıştım. gerekeni yaptım. baktım. evde baktım sadece. attım hafızaya. beyin bedava, bedava ya. taşıyorum, niye hamallık yapayım. baktım. karşıma çıktı, hepsini yaptım
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
çarpsan suçlu olursun ha parasınıda alırlar
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
bu kadar abartı olmasada bunun bir benzeri eskişehir yolunda da vardı sol şeritte hatta trafik levhasıyla kamufle etmişlerdi en son... çayyolu istikametine doğru giderken denk gelirsem bende çekerim fotosunu duruyorsa. Anadolu bulvarını, fatih sultan mehmet bulvarına bağlantısıda ayrı bir efsanedir...
ohoo bu birşey değilki eskiden küçükçekmecedeki yolun ortasındaki köprü ayağını unutmamak lazım o daha etkileyiciydi
"Wagen"thusiast
bitane daha vardı, yolu genişletmişler üsteki hız kameraları yolun ortasında kalmıştı. Burası Türkiye burda beyin bedava. Dayın varsa okula gerek yok mühendis olmanada amcaoğlu .... şirketi. sin. acaba ölümlü kaza olsa hesabını kim vericek ?
ben açılayım beyler, o köprü yeni yapılmıştır büyük ihtimalle, taşıyıcı sistemi uzun olduğundan ordan mafsallanacaktır. Geçici olarak ayakta tutmak için böyle bir yola başvurrmuşlardır. 4-5 güne kadar düzeltilir. Ya bağlantı yerinden mafsallanır yada yukarıdan asma köprülerde olduğu gibi halatla bağlanır.
![]()
hüloooooooooooooo
sabah haberlerde bunun gibi onlarca mühendislik harikası gösterdiler , spikerde bu mühendisleri merak ediyorum diye gülüyordu ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)