ilginç bir durum
ilginç bir durum
ezberci eğitim sistemiyle yetişen, torpille bir yerlere gelen insanlara;
iş hayatlarında başarılar dilerim...
Ankara'da bir yerde yolu genişletip radara dokunmadıklarından yolun ortasında kalıyordu da bulamadım fotoğrafı.
Her şey mümkün...
zamanında otobanda sol şeritte kanepede görmüşlüğüm var bu şaşırtmadı fazla bariyer geçirirler dışından şöyle güzelce sıfır olur![]()
körler sağırlar
üstgeçit parçalı yapıda. ayakta dursun diye de kolonu ek yerinin altına çakmışlar. muhtemelen eldeki malzemeyi kullanmışlar. fazla yaptıralım kenarda dursun lazım olunca kullanırız mı demişler ne yapmışlar anlamadım. geçici bir şey olduğu bariz belli de bu geçici süre bizim memlekette 2-3 seneyi bulabilir ya da oraya 2-3 tane araba çarpacak 1-2 kişi ölecek de yapacaklar ertesi gün hemen. şu tarz bir muhabbet de kesin geçmiştir ahanda bak yazıyorum buraya;
- abi bu olmadı sanki, araba çarpmasın buraya ?
- bişey olmaz. trafik olur burda zaten, yavaş giderler. koca direği de görmeyen çarpsın bi zahmet zaten.
ondan sonra çarparsın, bi de suçlu durumuna düşersin. Allah insanı bunların eline düşürmesin.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
benzer durum şimdi ankarada anadolu bulvarından istanbul yoluna çıkarken meydana geldi, oradaki sutunda ufak felan değil bildiğin viyadük ayağı![]()
Dün yanyoldan giderken bende farkettim saçmalıktan başka birşey değil inşallah idareten koymuşlardır yoksa köprü 1 haftaya kalmaz yerle bir olur
Karayollarında, otobanlarda koskoca bir borunun aşağıdaki şekilde taşınmasını yadırgamıyorsanız, o halde yolun ortasındaki direkleri...vs'yide yadırgamayın.
Dikkatinizi çekerim kamyon salavatla ayakta duruyor, kasa Allah'ına yan bakıyor, o kütle gibi boruyuda halatla gövdeye sabitlememişler, şansa yaşıyoruz işte ne diyeyim. O boru kasadan kurtulsa, ortalık savaş alanına döner, üzerine düştüğü araçtanda sağlam adam çıkmaz.
![]()
![]()
![]()
o kartal köprüsü - pendik köprüsü arası bir yol çalışması var 6-7 ayda 6 şirket değişmiş diyorlardı en son , sabah akşam trafik var orada sabah birde o yöne servisler şunlar bunlar iyice kilit oradaki mühendislik zaten mükemmelde yolun karşı tarafıda pek fena değil
O üst geçit projesi tam bir rezillik. Geçici olanı yapmadan önce eskisini yıktılar insanlar kaç gün orda üstgeçit olmadan karşıdan karşıya geçtiler. O geçiçi diye tahmin ettiğimi yaptıklarında önlem mönlem hak getire. İnsan adam gibi çevirir bişey yapar 2 tane duba koymuşlar 20m ötesine. Karşı şeritten geliyorsun birden bire ters yönden birisi önüne kırıyor kenidi toprak yola atıyorsun. Hakaret etmek istemiyorum Harem - Gebze minibüsleri o yanyolu sabahları felç ediyorlar. O gördüğünüz üst geçit altında yol zaten daralmış orda yolcu bekledikleri bile oluyor.
Aynısı edirne istikametinde avcılar yanyolda vardı.O zaman gidiş gelişti yol ,ben yokuş aşşağı inerken kamyonla kafa kafaya gelmiştim.1 kamyon geçince yanından araç geçemeyecek kadar yolu kapatıyordu, gerisini siz düşünün .Hala öyle mi bilmiyorum ama şu istanbulun yollarını yapan ekibi çok merak ediyorum.e5 te çok karşılaşabildiğimiz bir durum. sağ şeritlerde bariyerlerin 1 araç geçemeyecek kadar daralttığı yerler var. İnsan hayatının bedava olduğu bir ülkede yaşıyoruz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)