japon - alman - fransız ... yapar TÜRK gazlar gerisi hikaye![]()
Sanırım bizde var bu91-92 yılında Toyota'ya bulaşmış bizimkiler Ae92 Corolla ile başlamışlar ardından Ae101 gelmiş onun ardından da 98 Avensis. Hiçbirinde de yolda kalmamışız buda biraz fanatiklik yapmış sanırım
2007 yılında yeni araba arayışına girdik Volkswagen(Passat), Peugeot(407), Toyota(Avensis) üçlüşüne baktık şimdi Avensise biniyoruz ve acıkcası memnunum
Toyota karşı ayrı bir sempatim var.
Alın ben pimi çekim hadi. Bu ülkede iki fanatikliğe kılım arkadaş..! Birincisi bilmem kaç model arabaları neredeyse sıfır km araçlara değer görenlere. İkinciside futbol olayına. Sanki takımca bir oyunumuz, bi düzenimiz, bir stratejimiz, bir zaferimiz varmışcasına kavgalar ediliyor silahlar çekiliyor her seferinde. Geneli tesadüf...!
Tam da anlatmak istediğim şimdi bu adama kimse enayimisin o araca o para verilir mi diyemez dememelidir. Adamın zevki bu lakin bu arkadaşta 2010 model x marka araç sahibine o da araba mı senin içinden geçerim diyemez. Çünkü 2010 modeli alan arkadaşın otomobil kültürü içinden geçmek üzere kurulu değildir.
Beklentisi farklıdır.
Pim çekmek değil konuyu derinleştirdiniz.
Futbol ayrı bir saçmalık zaten.
Kendim Futbol Hakemiyim ne fanatikler gördüm üstelik amatör lig.
Ve bu fanatiklik yüzünden hapis cezasına çarptırılan taraftarlar oldu.
Nerde senin takımın yöneticin mahkeme günü kimse yoktu yalnız kaldın.
E değdi mi?
hiçbizaman marka fanatikliği yapmadımda sırf fanatikleri yüzünden hondayı sevmiim
remaps.tr & Turbo Zone Garage
daha 6 yaşımda bir mavi impreza görmem ile başlayan bağlılık bugünlere kadar geldi nedeni yokkimsenin arabasına b.k atmam.saygı duyarım onunda o arabaya binmesinin vardır bir sebebi
![]()
honda hayat onda
hep sevmişimdir bu sloganı
hondaya binene kadar sadece otomobiller vardı hondaya bindikten sonra fanatik hondacı oldum :
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
aslında benimkisi fanatiklikmidir yoksa bir sevgimidir bilemedim bu güne kadar yerlisinede bindim japonada fransıza italyanada almanada
japon dayanıklı gideri fena değil ama çok fazla konforlu değil kısacası benim için çok fazla bir donanaıma sahip değil
fransız ekonomik yakıyor konforu idare eder gidişide ehh işte
italyan biraz fazla yakar genelinin emiş sesi iyidir güzel boğurur güzel gider ama gel gelelim biraz narin araçlardır
alman almanlar konforlu araçlardır gidişleride fena değildir namı diğer tank gibi araba derler ya işte öyledir konforda vardır dayanıklılıkta vardır gidişide vardır
işte ben bu yüzden alman araçları bende herzaman 3-4 tık öndedir
buna fanatiklikmi denir yoksa başka birşeymi denir bilmiyorum
bir otomobil forumunda insanların sevdiği markayı savunmasından daha doğal ne var? yoksa milletin her yaptığı arabaya yalaklık eden tiplerden olmak dahamı güzel?
komançero garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)