User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
108 sonuçtan 96 ile 108 arası

Konu: Marka Fanatikliğini Konuşalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fanatiklikten önce ön yargıyı yenmek lazım. Problem orada başlıyor.
    Milletimize göre
    Hyundai hala eralardan getzlerden ibaret
    Fransızlar hala sorunlu
    İtalyanlar hala dandik zannediliyor.
    Kimse bilmiyor 1.3 mjet'in 1 milyon devirebildiğini
    PSA gurubunun BMW ile ortak motor kullandığını
    Hyundai nin küçük segment atmosferik benzinli ve turbo dizellerde en yüksek güçleri elde ettiğini ve inadına 5 sene garanti verdiğini.
    Renault'un A serisine motor verdiğini (millete sorunca renault dizeli 100 binde bitiyor)
    Aslında satışlar bu dediklerini söylemiyor, forum ortamında takılan insanların genel kanısı bahsettiğiniz yönde ama dışarıda gündelik araç binicileri veya işin içinde olanlar böyle düşünmüyor
    Golf MKVII 1.6 Tdi

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında satışlar bu dediklerini söylemiyor, forum ortamında takılan insanların genel kanısı bahsettiğiniz yönde ama dışarıda gündelik araç binicileri veya işin içinde olanlar böyle düşünmüyor aslında
    Kurumsal bir ikinci el otomotiv satış firmasında satış uzmanıyım ve benim karşılaştığım muhabbetler genel olarak bu yönde tabi ki geçmişe göre değişiklik var ama hala eksiklikte var bu konuda e36 yı güncel orta sınıf araçlardan güvenlik olarak sağlam görenler var hala mesela.
    Müşteri gelir şu fiyat aralığında şöle böle öle bir araba arıyorum der başlarsın seçenekleri sunmaya.
    -o arabaya hayatta binmem kağıt gibi
    -o marka araba kaynımda var dağıldı
    -öteki çekmiyormuşş!! (kime göre?)
    -Bunun şanzımanı sorunlu

gibi diyaloglarla çok karşılaştığımız için söylüyorum her şeyin başı ön yargı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi honda cıya hondayı bi golfcuye golfu sormayacaksın tenekede olsa kral kraldır
    2006 Honda Civic EP2

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insan marka sevebilir, zaten firmalar insanlar markayı sevip bağlansın diye milyonlar döküyor ama fanatik olmayı gerçekten anlamıyorum. Bazı tipler görüyorum öyle körü körüne savunuyorlar ki sanırsın sanki evine ekmeğini onlar veriyor.

Velhasıl otomobil bu sonuçta , birini alır birini satarsın, bugüne kadar hiç bir markaya bağlanmadım ama içlerinde çok sevdiklerim oldu tabii ki. Hatta elimden geldiğince hep değişik markaları deneyimlemeye çalışıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Makinist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla milletin yarıldığı 2000 model civic parasına 2010 model punto evoya biniyoruz şuan. Sizce hangisi?
    tabikide punto evo

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah 1 Fenerbahçe 2 Honda 3
    komançero garage

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendı fıkrımce herkes parası yettıgı aracın fanatıgı araba olarak en fazla suanlık 50 000 tl lık araca bınebılrım o paraya bana gore ve sevdıgım araca gore mını cooper s bıldıgım sevdıgım arac abartmadıkca yorumlarım korurum ama 100 000 tl olsa e92 bmw alırım bmw fanatıgı olurum yıllardır araba muhabetlrının ıcındeyım 20 000 tl olan adamın bınecegı arac bellı 100 000 ı olanın bellı 100 000 tl olan adamın 25 lik xxx arabaya bndıgını gormedım sırf fanatıklık ıcın yanı aslında herkes butcesı yettıgı kdr fanatık tabıkıde asırıya kacanlarda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde her konuda fanatiklik/militanlık/körü körüne bağlanma var. bence milli çapta genel bir durum bu.

samsung telefon alıyor, artık dünyanın en iyi telefonu samsung oluyor. başka bir marka ile ilgili olumlu bir yorum gelirse bunu samsung'a küfür olarak algılıyor.

aslında şahsına küfür olarak algılıyor, sanki telefonu bizzat evde imal etmiş gibi acayip bir sahiplenme içine girmiş çünkü.

futbol maçındaki döner bıçaklı elemanlar takıntılı kafanın en güzel örneklerinden. artık takıma nasıl bağlanmışsa, karşı takımın taraftarını öldürecek. diğer taraftar onun için futbolsever değil "düşman".

değerlendirmeler de aynı şekilde... soruyorsun hangi TV'yi alayım, şu marka/model nasıldır diye. cevap: A markasının 3. modelini aldım İNANILMAZ memnunum, muhteşem harika. yani tek bir model var, en iyisi o, kalanların alayı ÇÖP. yani ya hep ya hiç tarzı. full duygusal ölümüne.

bizde böyle. abartma, kanırtma, sınırsız kasma, bire bin katma, ölümüne bordadan dalma vsvsvs. ileri seviyede

IbizaFR150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer sayfaları okumadım ama benim gözlemim ciddi bir vag düşmanlığı var. X bir araç hakkında bir haber-konu vs oluyor, durup dururken,konu şanzıman bile değilken "dsg olsaydı şöyle patlardı","yokuşta vs vitesi ben değiştirceksem ne diye para vereyim", "dsg merkez patlıyor herkes"," tok kapı sesi" vs vs diye birçok ergence yorumlar yapılıyor, ekşi,donanımhaber hatta bazen burada da örnekleri görürsünüz.

Vag sahibi biri de bunlara cevap yazdığı an hop "fanboy" damgası yiyor, kaldı ki esas fanboyluğu her fırsatta vag'a laf çakan bu kişiler yapıyor. Kendi arabasının öne çıkan yanını öveceğine, segmentinde,kendini birçok konuda geride bırakmış rakibini kötüleyerek kendi aracına prim yaptırmaya çalışıp gülünç duruma düşüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Crx fanatikliğim var.
    Çizimi yapan adamı Allah 7 cihanda aziz eylesin
    Aynı çizimi tekrar yapın yeni teknoloji ile yaw
    şuan bi Ferrari alcak param olsa 30-40 tane crx toplar hepsi farklı renklerde.
    biri turbolu,biri stock,biri atmosferik,biri sc.lı,biri bilmem ne,biri cartlı biri curtlu

Allah'ım sana geliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazda......

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendine has marka kaldımı ki fanatigi olalım.
    ya şase ortak,ya motor ortak,ya yürüyen ortak.eskilerin tadı yok artık.mecbur ortama uyuyoruz bizde.
    yoksa ne işim var dizel kia ile.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin arabası kendine güzel ve özel.

bende Alfa'cıyım. Bana göre de arabam şahane. fakat bunu bayağı araba kullandığım için diyebiliyorum.

almanları severim... Japon araçlarını da sadece sorunsuzluk temelli üretildiğinden saygım vardır. Amerikanlar ise, bonkördürler. falan filan diye liste uzar gider.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)