Şuan en çok ak m3 e ısınmış gibi gözüküyor peder onunda fiyatının neden düşük olduğunu araştırıcakmış bakalım hayırlısı![]()
ak m3 a-z motor yenılenmıstı cokda saglıklıydı 2 kusuru var normal olarak
sunroof olmayısı ve döşemelerinin mavi olması ( fabrıkasyon ) ama goz alısık olmadıgı ıcın ılk basda ıtıcı gelıyor.
denızlıdekı 20 plaka eskı JUL zaten vurulmadık yerı kalmadı 2 yıldır satılcak baska konuda acıklamasını yapmıstım.
temız olarak bıldıgım tek m3 bu kaldı SATILIK olan , bunun eşi eski JUL 54 m3 dü ozaman bunu ıstemıstık satmamıslardı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18090953/detay
m3 alıcak olsam direk bunu alırdım gıdıp iyice ınceler pazarlık yapardım tabı
tabı benımde hayalımde Mert abinin pemde ile ılker abunın skı RUF yatıyor ama ıkısıde satılık değil))
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22353626/detay
buda güzel duruyor bunada bir bakın isterseniz ...
Estoril ok gibi valla ama baya pahalıymış,dediğin fiyat aralığında çok rahat bulabilirsin fakat bence de babana bırakma bu işi burada iyice sorgula kısmetse alacağın aracı
What Goes Around,Goes Around
Aileden gelen bir anlayıştır bizde aracın yaşı değil kendisi önemlidir. Örnek olarak 0 linea parasına 10 yaşında 15 yaşında bmw mercedes alırım yeter ki temiz bakılmış olsun. Bu 0 araba alıp c d sınıflarında ne paralar veriliyor bi focus 60bin lira olmuş. m3 alınır üstüne günlük dizel araç da alınır.. ha şu vardır m3 gibi bir araç imkan işi, var ise ölmeden önce mutlaka ve mutlaka sahip olunmalı. en temizi bile nolur nolmaz bi sıkıntı çıkarsa diye kenarda para olmalı.
Eski sahibi sanirim buraya da uyeydi, Cenk bey. Donanim-kombinasyon olarak individual (extended leather konsol) ve temiz bakilmis, orjinal bir M3. Bakimlariyla cok yakindan ve titizlikle ilgileniyordu, sonra arkadasina satti. En son gordugumde hala cok guzeldi...
PM attim.
///Mürüvvette endaze olmaz.
kulaklarım çınladı geldim
AK m3 hakkında zaten bilinenleri ayhan abi ve hüseyin abim yazmış yürütmek için çok uğraştık çok para döktük ve stock halde istediğim verimi aldım 2012 de bileğini büken pek olmadısunroof olayını kafana takıntı yapma benc. içinin lacivert oluşu kolay halledilebilecek bişey ama ben yaptırcak olsaydım eğer aynı renk yaptırırdım. sizi üzeceğini pek düşünmüyorum niyetliyseniz şimdiden hayırlısı olsun
ayrıca izmirde olan 96 model gride yakın arkadaşımdadır onuda tavsiye ederim tertemiz arabadır seceresini araştırabilirsiniz
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
e36 beyaz olanı favorim
eğer aşkla bağlı değilseniz bu araca ve çok çok temizine denk gelmezseniz canınızı da cebinizi de sıkabilir..
M. The most powerful letter in the world.
Bugün kap ve ak m3ün numaralarını verdim babama arayacağını söyledi akşama doğru. İkisinden birini seçicek gibi gözüküyor bakalım bende merakladım baya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)