Belirtilmesi gerekir yoksa fotoğrafın anlamı kalkıyo...
Printable View
beyler daha önce bu radar cezaları boşanmalara sebep olduğundan v.s artık adrese foto yollanmıyor. itiraz ettiğinizde ilgili makama gereken kanıtı sunarlar.
yani fotoğraf yok sanmayın. fotoğrafsız radar cezası zaten olamaz.
valla haberlerde yayınlamışlardı. emniyet fotoğrafları yollamayacağız. isteyen olduğunda dilekçe verir alır filan demişlerdi.
bir çok arkadaşımada fotoğrafsız geldi. itiraz edilince fotolar ortaya çıktı. yani fotoğrafsız gelen radar cezalarının kaydı mutlaka vardır.
Adresime gelen cezada sadece kağıdın üzerinde 19x olarak belirtilmiş ama fotoğrafın üzerinde bir herhangi bir değer yok?Ben nerden bilebilirim kaçla girdiğimi neden inanayım ki belki 210 la girdim belki 120 ile?Cezayı yatırdım ama itiraz etsem iyi olacak.
Yeni konu açmak istemedim , dün öğlen saat 15 civarı Yeşilköy marina yolunda eds li kırmızı ışıkta duramadım dalgınlıkla geçtim.ceza ne zaman elimize ulaşır acaba ? gözden kaçırma gibi bir durumu oluyor mu bu eds'nin ? birde ceza kaç liraydı yahu ?
keyfi uygulama polis hep yapiyor
Bana aşırı hiz ve trafikte tehlikeli hareket bunun dışında polis in dur ihtarina uymama yazdılar
Oysaki arkadaşlarla toplandık arabalar park halinde idi ekip otosu gezindi gitti
Dava actim kazandım :) 300 kusur tl lik ceza iptal oldu :)
Biraz gezintiye çıkmıştım adanada haftasonu olunca camaro ile çıkayım dedim ve hiç sol şeritten ayrılmadım kurallar ne ise uygulayarak gittim ta ki çevirme durdurana kadar süleyman demirelde tam eve gelmişken neyse durdurdu iyi akşamlar buyrun dedim turgut özalda trafigi tehdit edicek şekilde araç kullanmışsınız dedi şok oldum sol şeritten hiç ayrılmadım nasıl olur memur bey diyorum yapabilecek bir şeyimiz yok diyor sonra egzos var mı dedi yok dedim ama çok ses çıkıyor diyor dedim araç 6.2 normal değil mi dedim doğru diyorsunuz dedi bu nedir arkadaş çekememezlik değil de nedir bir haftasonunu da keyifle geçiremeyecek miyiz?