Kırmızı ışık cezası = 47/1-B = 166 TL'dir .. Durdurulup ehliyetinize yazılmadığı müddetce araç sahibi harici kimsede görülmez ceza .. Aracın plakasına gelir .. Nerden bilinecek ki o saatte o arabayı Ali mi Veli mi kullanıyo .. ;)
Printable View
Radar aracının çektiği görüntüyü onlıne olarak trafik bürolarında kaydediliyor ceza makbuzuyla gittiğinizde olay anının görüntüsünü inceleyebiliyorsunuz dava açmadan önce gidip görüntüyü inceleyın direk kanıt olarak onu gösterecekleri için boşa iş kaybına uğramayın
Ben hep yapıştırıyorum o yolda hiç gelmedi inşallah gelmez :)
Valla 3-4 gün içinde gelen de duydum 5-6 ay sonra gelen de o iş belli olmaz, kırmızı ışıkları genelde kaçırmıyolar gönderiyolar kolay lokma olduğu için ehliyete puan yazılmaz plakaya yazılır en fazla 2 katına kadar çıkabilir araç satarken ve bandrol yatırırken karşınıza çıkar.
Arkadaşlar başta beirttiği gibi cezaya itiraz etmiştim bugün cevap geldi fotoğraf göndermişler altta km saat falan yazıyor girmişim radara :D
sürekli internetten ceza kontrol ediyorum paranoyak olacağım bu gidişle
2006 yılı aklıma gelmişti otomobilime kamyon diye ceza yazmışlardı :))) arkadan yazma ve fotoğrafsız yazma başladıysa iş kötü
6gün öncede bana geldi 343 tl ankarada istanbul yolu yazıyo sadece 98le girmişim akşam 21:09 da ankaradaki arkadaşlar dikkat etsin 06 nms plakalı kahverengi clio dolanıp duruyo sonradan farkettim 70-80 arası seyir halinde eryaman göksunun ordan çiftlik kavşağına kadar söğütözündeki yoldada beyaz accent era geziyo bilginize