Tosfed bu adamlar şimdiye kadar hangi gelişime ön ayak olup ülke çapında düzgün işler yapmışlarki birde otoriteyiz diyolar , ahh bu devlet ve kanunları diye kızmak işte bu yüzden mantıklı.......... umarız önünü kesmez bu mafya bozuntusu kurum
Tosfed bu adamlar şimdiye kadar hangi gelişime ön ayak olup ülke çapında düzgün işler yapmışlarki birde otoriteyiz diyolar , ahh bu devlet ve kanunları diye kızmak işte bu yüzden mantıklı.......... umarız önünü kesmez bu mafya bozuntusu kurum
Sonuçu yakın takipteyim merak konusu yurt dışı gibi olursa harika olur.
Family Rider
So So Slow rider
TOSFED nedir ya bukadar kisi turkiyenin en buyuk araba forumuna uye su gune kadar kim tosfed den konu actida kim yararlandi Allah askina. Bariz belii RUSVET ister gibi aciklamada bulunmuslar. Uyuz oluyorum ya biri bi atakta bulunuyo devletin bi kolu gelio herzaman celme takio. Insallah basarili olurlarda bi tanede olsun istanbulda bi pistimiz olur ya. (Okada koni aldim arabaya)
Piste giren her araç pist ücreti dışında bu tosfed denen yere ödeme-bağış-rüşvet ne derseniz deyin yapmaya mecbur bırakacaklar.Demedi demeyin
Federasyon ile pist kiracısının sorunu nedir bilmiyorum ama,
istanbul parkta güzel şeyler olacağa benziyor![]()
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Türkiye de herkez gibi bu iştede önce parayı düşündükleri için bugün bu durumdayız.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Ne zamandan itibaren piste cikabiliyoruz? Sukur Izmit kadar uzak degil.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Adamlarin dedigi pisti sen kiraladin ama ben izin vermedigim surece pistte yaris anlaminda kus ucurtamazsin diyor ki o guce de sahipler maalesef. Haaa ismi yaris olmaz baska bisey olur o zaman karisamazlar pist icerisinde olacaklara. Vural ak in da pek umrunda oldugunu sanmiyorum yerel orglar icin.
IN BOOST WE TRUST
bu gün federasyondan bir abimle konuştum, Vurak Ak tek başına hareket ediyor diye sitem ediyorlar anladığım kadarıyla ama çözülecektir, kişisel çekişmelere mahal bırakmazlar diye tahmin ediyorum...
başlık güzelde bakalım sonrası nasıl olacak
Tesekkurler okumamistim bu yaziyi.
Tosfed bole birsey istedimi bilmiyorum ama istediyse ayip etmistir kesinlikle.
Para mevzulari disinda konusuyorum, Vural Ak'ta birseyler yapmak istiyorsa illaki Tosfed'e basvurmak zorunda, sonucta bir federasyon war ve bunu hice saymakta yakisi kalmaz diye dusunuyorum.
Sonucta kendisi egitimli profesyonel bir is adami, bole kucuk nuanslara takilcagini sanmiyorum ama olay baskaymis gibi gozukuyor, iki taraflarda zit beyanatlar yapmislar.
Tosfed federasyonu degisti, kim nedir bilmiyoruz tabiki ama baskan eski yariscilardan yane hic degilse yarisma ruhuna sahip bir insan.
Vural Ak'ta ole olduguna gore uzlasma kesinlikle olur, bence burda sadece kominikasyon sorunu war gibi gozukuyor, 3. sahislarin ortaligi kizistirmasindan olusuyor olabilir.
Federasyonda eger adami gudulucek kaz diye gorduyse ki bundan emin degiliz, o zaman kavgasinda hakli kesinlikle.
Herkes birseylerden feragat etmesi lazim ki, Vural Ak'in yaptigini X sahis yapicak deselerdi 1 yil once inanmazdik.
Allahın izni ile bu dediklerinin hepsini yapacagına eminim
Vural Ak kendiside hız tutkunu bir vatandaş
Unutmamak lazım bizi en iyi anlıyanlardan birisi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Vural Ak'ın açıklamasına istinaden Tosfed'den tokat gibi cevap
Akıllı ol aklını alırım gibi
http://www.tosfed.org.tr/haberler/27...aciklamasi.asp
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)