Istanbuldan eskisehire gelirken kamil kocta bilgisayarim calindi simdi karakola gidiyorum baska turlu ne yapmaliyim
Istanbuldan eskisehire gelirken kamil kocta bilgisayarim calindi simdi karakola gidiyorum baska turlu ne yapmaliyim
hocam otobüste bagaj kısmındamıydı yanınızda mı taşıyordunuz laptopu
edit : eğer bagaj bölümündeyse firma sorumlulugunda oldugunu biliyorum
ayrıca yenı nesil otobuslerde kamera oluyor onlarıda sorgulatın
kamil koçla istanbuldan ankaraya gelirken otobüs yandı.. yani bildiğin alev aldı.. 3 saat bekledik ama bizi arayan soran gelip alan olmadı.. yoldan geçen başka otobüslere bindik para verip.. yani kamil koç ilgilenmez..
Daha cumartesi gunu vatandan aldim onur sumer abie konusmustum. Moladami caldilar uyurken mi bir de en arkada tektim. Kamera yoktu otogara geri gittim otobis ordaydi ancak bir sonuca ulasamadik.
Sizden ricam vatan eskisehir acilis saatini ve laptobu calinip bulan bir arkadas vardi forumda o konuyu link olarak atabilir misiniz
geçmiş olsun insan parasıyla rezil ediliyor resmen
ben sürekli pamukkale turizm'i kullanan biri olarak dikkat etmeye calısıyorum mümkün oldugunca laptop'umuda yanımdan ayırmıyorum şayet içeride bırakıldıgında kaybolmadan sorumlu degil diye biliyorum fakat tabi firmadan fark edebilir..
cstuningstore
Hocam benim 3 valizim kaybolduama sonuç sıfır..
Bilet bedelinin bilmem kaçını veriyorlar bu tip durumlarda onunlada 1 tane valiz aldım .
Zaten icerde degerli esyanizi birakmayin derler,yani ki genelde birakilmaz da.Sizde ki iyi cesaretmis.GEcmis olsun.Bir sonuc alabiliceginizi dusunmuyorum,nasil ki avm`ler degerli esyaniz calindiga sorumlulugu size ait.*koltuk ustunde canta birakilmasi* gibi.Ayni kisacasi.
Olmasaydi iyiymis ama gecmisolsun tekrar dedigim gibi.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)