Yok fotografsiz olarak geldi ceza bununla ilgili bi yaptirimim olabilir mi acaba diye merak ediyorum.. benim de 40 yilda bi kullandigm yol onda da ceza yedik
Printable View
tüyap haramıdere arası 166 yedim
+ olarak bakırköy sahil yolu yıne 166 yedim
yine + olarak ön plakayı söktüm bu yuzden
arkadaşın delsol le yakalanmışım 355 lira ceza 110 km hız haramiderede fotoğraf yok gezici radar a yakalanmışım galiba da 110 km hıza nasıl 355 lira ceza geliyor onu anlamadım
80 ile giderken %30 hız sınırı asımı dedıgıne gore sen heralde %60 aştın
ben e5 te (anadolu-avrupa karışık) hızdan hiç ceza yemedim genelde 100-120 arası giderim. bende mi bi terslik var?
70 çok komik bi sınır
Bende 78 km hız ile E-5 Sefaköy yanyolda yemiştim ceza.
orda 70le gideni odunla doverler, sirf para koparmak icin cep doldurmak icin nerden tokatlicaklarini sasirdi hirsizlar, kurusuna kadar haram olsun verdigim tum vergiler, cezalar vs, insallah son kurusuna kadar kendilerinin colugunun cocuklugunun kanser tedavilerine harcarlar!! haram zikkim olsun
Dun denedim 70 i orta seritte yemedigim kufur selektor korna kalmadi.en sag seritte kamyondan selektor deyinnce ne kadar komik bir karar oldugunu anladim
dün kartal köprüsünden maltepye kadar arkamda trafik ekip otosu var diye 70 le geldim ne olur ne olmaz diye :D
anlamadıgım e5 e 70 diye tabela niye koyarsın 5.vites araba zorlanmıcak şekilde iken 70 i her türlü geçiyor 4.vites yüksek devirmi gidelim mazot düşmanları haha :D
edit:bide tek farı yanmıodu biz öyle gezsek hemen dur mur :D
Nur topu gibi bir cezam oldu, kasım ayında kesmişler arkası gelmez inşallah.
bu ceza kesilen güzergah neresi anlamadım ben, fotoğraf yok birşey yok.Fotoğraf göndermiyorlar mıydı?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...62266754_n.jpg
haliç yönü dediğine göre (topkapı yönü) e5te yazmışlar cezayı...gibi görünüyor. ama orda kameralı sistem yokmudur ?
Tarihi görünce hatırladım, 3 kasım 01.53'te yazılmış, o saatte eve dönüyordum bdüzünden
o arada bir yerde yemişim, fotoğraf yok birşey yok ama
önden mi çekiyo acaba kamera
D 100 güney yolu yazmış.. haritaya bakılırsa haliçden gelen bakırköy ataköy istikametindeki yan yol..
D-100 Güney Yanyolu Haritası Bakırköy Istanbul
bende hergün okula gidip geliyorum 22-23 arası 120-150 ama henüz bi ceza gelmedi.
itiraz etsem sonuç çıkar mı acaba