bızım halkımız sabırsız ondan dolayı 70 km h da gıtmek ıstemıyor :)
Printable View
bızım halkımız sabırsız ondan dolayı 70 km h da gıtmek ıstemıyor :)
en sağdan 70 ile gidiyorum arkadan gelip selektör yapıyolar yanyolamı zıplıycaz anlamadım gitti :D bende artık tınlamıyorum sağdan sağdan ama insanında uykusu geliyor yol bitmiyor.
ne önde plakam var ne arkada kafa rahatt :)
Adamin arabasi yok galiba:)
Beylikdüzü - Büyükçekmece Arasında var o radarlardan. Bende yavaşlıyorum geçerken nolur nolmaz.
sahte plaka bassak gazlıyacagımız zaman ? :D
Batıköy - Silivri civarında gezici radalar var. Bir adet polis aracı, bir de zoc 31 plakalı doblo. Sağnda 50 ile gidiyorlar, 50 üzerine ceza kesiyorlar. Arkadaş 65 ile ceza yemiş 343 tl. Güler misin ağlar mısın?
1 aydır e5'den yardıra yardıra gidiyorum ceza falan gelmedi.
Arkadaşa gelmiş 79'dan ceza yemiş. Kısmet işi
her gün avcdan 120yle geçiyorum geleceği yok ama insan bekliyor işte :D
Şu 343'ün hastasıyım :D sanki e46 m3 alıyoruz :D
Bu adamlar kendilerini Hollanda-Moskova kırması bir yerde mi sanıyor? Her yer dümdüz, hiç rampa yok ve heryer en az 4 şeritlide benim mi haberim yok.
Radar uyarı levhası koyma, hız uyarı levhası koyma, radar uyarı cihazını kullandırtma, ondan sonra 50km/h'la gidilecek yerden 65km/h'la geç sokuştursunlar cezayı.
Yarın Tekirdağ'a gidip-geleceğim, umarım yolda uyuya kalmam.
Haramidere kameralar aktif durumdaymış mağduru olduk ve kameralar arkadan çekimde yapıyor biz yandık siz yanmayın :) 86 KMH hızla girmişim radara.
http://m1304.hizliresim.com/18/x/mkqyb.jpg
tüyap neresi haramidere neresi ? Aradaki koridordan mı gelmiş ceza acaba ? Bana biraz gezici radar resmi gibi geldi ama.