User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: maslak oto sanayi iş yeri ?

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk isyeri cok kucuk bir yer sahibinide tanirim Bizimde oraya cok yakin arkadasimizin dukkani var Yikamanin ortalama gunluk 10-15 max Eger 2 kisi calisilirsa bu rakam yukari cikar .Ben acikcasi isleten arkadasdan hic para tahsili ile ilgili sorun duymadim buyuk dusunulmuyorsa gidip gorulebilir.
    çok büyük bir yer zaten istemiyorum ama günlük 10 araç yıkasa 15tlx10=150tl yapar ayda 4500tl yapar 1000tl işçi giderleri olsa 1000tl dükkan giderleri olsa 650tl kira gideri olsa toplamdada 3000tl gider olsa 1500tl kar yapar gibi gözüküyor ama işte hiç çevrem yok orada sıkıntı yaşar mıyım acaba ?

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    becede sanayi dışında bi yerde olsun
    şunu bi yıkayıver sonra ödeşiriz diyen adamlarda kalan paranla zengin olursun

car wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aga 1 hafta hergün işin başında durup bi bak eğer kafana yatarsa gir abartılı bir rakam değil bence ticaret bu ya kazanırsın ya kaybedersin + ve - leri iyi düşün

emrah-ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi 1. dükkan kör noktada kalıyor 2 ise ona yakın sokak içinde ama çok kalabalık ve küçük dükkanlar bu 2 dükkan 1 kısımda 2kısımdan bulmaya çalış varsa oralar daha geniş arba giriş çıkışlarda çok zorluk yaşarsın buralarda iş konusuna gelince veresiye çalışırsan bitersin
    PERFORMANCE GARAGE
    12.1:1 Cr Ek4 Civic V-TEC VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok büyük bir para olmaması çekici geliyor batarsamda 10liram battı derim ama düğün önceside böyle bir risk alasım pek gelmiyor açıkçası

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maslak sanayi elimin altıdır daha bir kere araç yıkatmaya oraya gitmişliğim yok çevremden gidenide görmedim açıkcası detaling yapanlar dışında normal yıkamacılar yüksek ihtimal çevre usta ve servislerin araçlarını yıkıyordur o işdede esnafla uğraşmak zor işdir paran bir gelir bir gelmez yarısı gelir.. yıkamacı açıcaksan bence semt mahalle yada ana cadde üstü bir yer olsun yıkarsın paranı sıcak eline alırsın gün sonu kazandığın para belli olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşürken küçük düşünmeyin.sadece esnaf la bu ıs zaten olmaz. esnaflığınız güzel,işinizi duzgun yaparsanız. etrafdakı plazalar,büyük işyerleri ,kiralama şirketleri vb. yerlerle anlaşırsınız çokta güzel olur. ben 7 yılımı doldurdum sanayide.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşünüyorumda hakikatten bende hiç gitmedim sanayiye araç yıkatmaya zor işler yani küçük düşünmek değilde sonuçta kitle belli ve meguaris gibi bir yer var rakip olarak...

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşünüyorumda hakikatten bende hiç gitmedim sanayiye araç yıkatmaya zor işler yani küçük düşünmek değilde sonuçta kitle belli ve meguaris gibi bir yer var rakip olarak...
    kolay iş yok maalesef : ) rakip görmiceksin kimseyi kendi işinize gücünüze kesene bakıcaksın : )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolay iş yok maalesef : ) rakip görmiceksin kimseyi kendi işinize gücünüze kesene bakıcaksın : )
    heralde orası öyle şu işlerimi yoluma koyayım ciddi ciddi gidip bakacağım bir süre dışardan gözlemleyip sonra içerisinden gözlemleyeceğim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok büyük bir yer zaten istemiyorum ama günlük 10 araç yıkasa 15tlx10=150tl yapar ayda 4500tl yapar 1000tl işçi giderleri olsa 1000tl dükkan giderleri olsa 650tl kira gideri olsa toplamdada 3000tl gider olsa 1500tl kar yapar gibi gözüküyor ama işte hiç çevrem yok orada sıkıntı yaşar mıyım acaba ?
    Sahibi kafa adamdir geceleri belediyede calisiyor gunduzde yikama bence dusunurseniz gidin konusun oturun izleyin soyle soyleyim ben bazen yogunlukdan arabami yikatamiyorum kucuk ama isliyor yani..
    R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana da öyle bir yer lazım açıkçası büyüğüyle uğraşa bilecek gücüm durumum zamanım yok en güzeli gözlemlemek

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanayiden çıkana kadar araba kirleniyor zaten. Mecbur kalmadıkça sanayi içinde araba yıkatmayı sevmiyorum.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanayiden çıkana kadar araba kirleniyor zaten. Mecbur kalmadıkça sanayi içinde araba yıkatmayı sevmiyorum.
    bende hayatımda hiç yıkatmadım ama işin başında durursak 3-5 bir şeyler kazanırız gibime geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kazanırsın ama bence açık alanda müşteri kovalamak daha mantıklı olur sanayide servislerinde artık portatif yıkama makinleri var müşterlerine bir su tutup veriyorlar temiz şekilde..

dışarda güzel bir yerde güzel bir de müşteri portföyü yaparsan sıcak para kazanırsın yıkarsın aracı alırsın paranı.. birde bayan kullanıcı kesmi var sanayide yer açdınmı direk onları elimine edersin yani elersin..bayanda deyip geçme onlar en sadık müşterilerdir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazanırsın ama bence açık alanda müşteri kovalamak daha mantıklı olur sanayide servislerinde artık portatif yıkama makinleri var müşterlerine bir su tutup veriyorlar temiz şekilde..

dışarda güzel bir yerde güzel bir de müşteri portföyü yaparsan sıcak para kazanırsın yıkarsın aracı alırsın paranı.. birde bayan kullanıcı kesmi var sanayide yer açdınmı direk onları elimine edersin yani elersin..bayanda deyip geçme onlar en sadık müşterilerdir..
    kesinlikle bayan müşteri tuttum mu bırakmaz valla bağlı kalıyorlar hakikatten tabi memnuniyet önemli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kesinlikle bayan müşteri tuttum mu bırakmaz valla bağlı kalıyorlar hakikatten tabi memnuniyet önemli
    bizim burda yıkamacılar var motorsikletle evlere servis yapıyorlar scooterla gidiyorlar arabanın anahtarını alıp arabayı yıkayıp geri götürüyorlar.. scooterlada geri dönüyorlar adamların kafasını kaşıycak vakdi yok bunlarında çoğu tahminim bayandır diye düşünüyorum vizyon meselesi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim burda yıkamacılar var motorsikletle evlere servis yapıyorlar scooterla gidiyorlar arabanın anahtarını alıp arabayı yıkayıp geri götürüyorlar.. scooterlada geri dönüyorlar adamların kafasını kaşıycak vakdi yok bunlarında çoğu tahminim bayandır diye düşünüyorum vizyon meselesi..
    kesinlikle.. daha önce yıkama işi yaptınız mı acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kesinlikle.. daha önce yıkama işi yaptınız mı acaba ?
    yok ben yıkatan müşteri tarafındayım genelde hani elinde çay yıkamacıyla sohbet edip abi sohbetine doyum olmuyor denilen kesimim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)