çok merak ediyorum, beklentiyi karşılayacak derecede tutulacak mı bu araç :)
Printable View
çok merak ediyorum, beklentiyi karşılayacak derecede tutulacak mı bu araç :)
Ucuzsa aliriz uj bej tane
fiyatı 95 - 120 bin EUR aralığında olur bence. 80-90lara hayal bu araç tr de.
Benzer alt yapıların tüketici tarafında bir eksisi yokki, gallardo r8, üst sınıftaki araçları genel ortalamada başarılı, porschelerde ruhundan sürüş dinamiğinden bir şey kaybetmedi.. yani bu işte kötü denicek bir modeli pekte yok, panamera dizelin motoru bile bindiğimde dizel olduğundan şüphe ettim, gibi gibi..
skoda- seat-wv-audi müşteri segmentasyonunuda gayet iyi yapıyorlar, kalite ve fiyat olarak.
tüketiciye hiç bir eksisi yok tam aksine artısı var o ayrı burda bahsettiğimiz o değil..
sürüş keyfi aracın ruhu.. halk sınıfı copy paste araçlarda bu yok bana göre olmasıda zor zaten.. sadece vw için geçerlide değil ama en büyük üretici sanırım şu anda dünyada vw dir halk işi araba üreten..
aldığı porsche gibi ruhu olan markalarıda kendi alt markalarına benzetmesse vw güzel olur.. lamborginide yabancı araba belgeselleri izleyen varsa bloomberg de falan ağır eleştiriler yapıldı araba otoriterleri tarafından vw grubuna lambonun karakteristik özelliklerini ruhunu öldürdüklerine dair araç audi olmuş diye..
seat skoda vw audi çoğu ortak platformlar altında aynı araçları aslen üretiyorlar yani aracı oluşturan ana komponentlerin çoğu ortak şanzıman yürüyen motor hatta bazılarında iç trim parçaları v.b fark malzeme donanım izalasyon birde marka değeri etrafında fiyatlanıyor.. porsche yide bu kafileye dahil ederlerse bence ilerde porschenin marka değeri çok düşer..
Eğer denildiği gibi Q5 alt yapılı bir araçsa, x3 hatta Glk bundan daha mantıklı. Ben şahsen Q5'i hiç beğenmemiştim. İlla ki porsche adı bir şeyler koysada üstüne, yine de olmamış. X4' gelecek yakın zamanda, spor ama küçük Suv isteyenler için daha mantıklı.
Lamboda audi iç aksamlarının kullandığını duydum/okudum.Ama ıc mekanına kotu dendıgını duymadım,(tabi illaki vardır) hırcın karakterı gerek surus olsun gerekse tasarım devam edıyor.tabıkı elestırıler olucaktır.
sonucta musterı memnunıyetı ve firma çıkarları ters orantıda her zaman:) yada konfor bekleyen müşteri ile agresiflik bekleyen gibi gibi....
Valla bu porsche ye yakışmıyor bu araçlar ya ne yalan sölim :(
5000 euro üzerinede %112 koyun yani 11k euro filan oynayacaktır