MErt abii düzü görmeden basalım ama bu sefer :D
Printable View
MErt abii düzü görmeden basalım ama bu sefer :D
Aracim 800+ cikar mi bilmiyorum ama boyle bi organizasyona bende katilmak isterim :)
anılım çıkarırız :) ilker abiyle anılda Gelir :D
Destek geldi tamamdir ordayiz :)
Cansandel i organizasyona dahil edip, video çekerse yurt dısındaki gibi video izleriz..
abi bi kac tane superspor motorsiklet cagirilsa s1000RR Hayabusa v.b motorlarla mukayese edilse iyi olmazmi ? tabi sizin canavarlar gececektir ama en azindan mukayese olur..
motorlarımız baqi olur zaten :Dsikinti yok ayarlarım ben onlarıda :D
bende ondan bahsediyorm :D hayabusalardan birisi ben olabilirm :D hemen kendime pay cikardim bende :D
video olayına +1000 diyorum. Yurtdışı videolardan sıkıldım tek bir video olsun. tüm denemelerin toplandığı güzel bir klip 10 numara olur. dünya da görsün TR'deki kısıtlı imkanlarla neler çıktığını...
harika buluşma fikri , umuyoruz hd kalitede , iyi ayarlanmış görüntülerle gelemeyenler için 2.ci katılma şansı olur :)
Mert abi arabam o güçtemidir değilmidir bilmiyorum ama sizin için bi mahsuru olmazsa bende o tarihte orda olmak isterim
Tarih ve yer zaten uluorta yazilmis bahsettiginiz kisiler haricinde katilim cok fazla olur. Ayrica polisi osu busu baya sorun yasanir diye tahmin ediyorum . Nacizane tavsiyem tarih yine belirli olsun ama yeri ve saati sadece 800+ ler olarak kendi aranizda konusun .Birkac fotografci arkadasin HD cekimleri ile videolar plakalarda kapanarak dunyaya sunulsun .